Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - egy film áráért csak egy felet kapsz

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 22. 15:13
A Harry Potter-franchise divatba hozott egy iszonyatosan idegesítő trendet, miszerint a sikeres könyvadaptáció-sorozatoknál az utolsó könyvet mindig két filmre osztva kell a mozikban bemutatni. Akkor is, ha a könyvben nincs két filmre elegendő sztori. Az éhezők viadala: A kiválasztott - kritika. Vigyázat, SPOILER!

Nők Lapja Café: Az éhezők viadala: A kiválasztott - egy film áráért csak egy felet kapsz
  1. Torolt_felhasznalo_163973
    Torolt_felhasznalo_163973
    2014. november 22. 21:303.

    Egy mozijegynyi pénzt nem ért az, hogy az égvilágon semmi esemény nem volt benne. Előkészület a nagy durranáshoz. Mondhatni limonádé.

    előzmény:
    zoltan.szepes (2)
    2014-11-22  15:13
  2. 2014. november 22. 15:132.
    Csak egy szubjektív vélemény. Egy adott műből nehéz egy annak megfelelő című filmet elkészíteni, úgy, hogy az teljes valójában vissza adja, közvetíteni tudja a mű értékét és ne valami teljesen más szülessen belőle. Anno a Harry Potterrel is az volt a fő probléma, hogy hozzá nyúltak a készítők az alapanyaghoz, így a rajongók nehezen de elfogadták a filmeket és szemet hunytak a sok hiányzó történés mellett. Ha hűek akarnak maradni a rendezők az Éhezők Viadala záró kötetéhez, akkor viszont, a fentebb szóló kritika ítéletével ellentétben, igen jól tették a kettévágást, hiszen ilyen a könyv. Ők üzletpolitikailag is jól járnak, megéri nekik a folytatás és a minőség, így nem egy össze csapott újabb Equlibriumot, vagy egy gyenge Battle Royale 2-őt kapunk a pénzünkért. Vagy jelentkezzen az, aki 4 és fél órát bent ült volna a moziban. Én és sokan mások biztosan türelmetlenül várják majd a folytatást...de addig legalább van egy kis időnk újra elővenni a kötetet és olvasni egy kicsit...
    Köszönettel.: Egy Rajongó :)

Címlap

top