Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A kislányok a testhű Barbie-t választanák

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 22. 13:58
Hála istennek, a gyerekek még tudják, mi a természetes: a szupertökéletes Barbie helyett ők a narancsbőrös, testhű babát választanák.

Nők Lapja Café: A kislányok a testhű Barbie-t választanák
  1. 2014. november 22. 20:493.

    Remélem lesz hozzáillő Ken is....

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-11-22  13:58
  2. 2014. november 22. 13:582.
    Éééés ez így van jól. Nyilván szép a hagyományos, rajzfilmszerűen valószínűtlen alakú barbi is, de ez az új meg olyan ismerős, helyes, barátságosabb, mint a hűdetökéletes, földtől elrugaszkodott, merev tekintetű, lebegő mosolyú régi barbi. Nekem azzal se volt bajom mondjuk, mert nem ő maga van romboló hatással az önbizalomra, hanem meglévő mintázatokat "fejez be" Azaz ha alapba utálja magát a gyerek, mert például csupa szart hall magáról otthon, a szülei nem tudnak dicsérni, csak elvárni (akár jó szándékkal is), vagy bántják a suliban, vagy az osztályban ő az egyetlen nagyobb darab gyerek, a többi mind kis filigrán, akkor a barbibaba végképp be fogja nála baszni a kertkaput. És persze, hogy olyan akar lenni a gyerek, mint ez a kitalált, sima, fényes műanyagba öntött kis tökéleteske, akit olyan szuper élő embernek képzelek el, amilyennek csak akarom, és aztán búsulhatok, hogy én meg mekkora rakás szerencsétlenség vagyok mellette... Na ilyenkor se az a megfejtés, hogy egy plasztikfigura a Gonosz maga, és azt vessük máglyára, a gyerekeket - vagy akár felnőtt nőket - meg nyugodtan nyomasszuk tovább a totál szeszélyes foggyále-hízzámeg elvárásainkkal.

Címlap

top