Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyászol Tóth Gabi

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 21. 12:14
Szomorú posztot tett közzé közösségi oldalán az X-Faktor mentora, Tóth Gabi.

Nők Lapja Café: Gyászol Tóth Gabi
  1. 2014. december 14. 19:0413.
    A hozzászólók között csak egyetlen beteg embert vettem észre.Az te vagy kevin.ton.3150!!
    25 éve vannak cicáink. Ez idő alatt kettőtől kellett búcsút vennünk,ami úgy fájt, mint egy családtag elvesztése. Mert ők családtagokként éltek velünk. Részvétem Gabika!
  2. 2014. november 22. 09:4812.
    "Szerencsére" csak az embereknek van halálfélelme, az állatoknak nincs. Legalább is ezt derítették ki amerikai kutatók. Ettől még sajnos elmennek és itthagynak minket. Ez a Világ rendje. Nekem is van egy 14 éves kutyám és már előre félek, mikor történik Vele valami visszafordíthatatlan....
  3. 2014. november 22. 06:4111.
    Együtt érzek Önnel, kedves Gabika!
  4. 2014. november 22. 00:0010.
    Ez a cikk már megjelent más cím alatt, nem ehhez a startlapon megjelent címhez írtam eddigi kommentjeim. Nem tudom miért kellett így átfogalmazni, hogy "Súlyos tragédia érte Tóth Gabit". Persze tudom, azért, hogy minél többen kattintsanak a címre. Ebben az országban minden szinten és minden téren átvernek, már minden szakma, köztük az újságírás is lejáratódott. Nem Tóth Gabi tehet arról, hogy egy szeretett kis élőlény elvesztéséért érzett szomorúságát így jelentetik meg a neten.
  5. 2014. november 21. 23:569.
    Kedves kevin.ton.3150 Ön szerint ha valaki magához vesz egy kutyust vagy macskát és mellette él, gondozza és szereti, az beteg. Szerintem pedig Ön beteg, rideg és érzéketlen. Vannak terápiák, melyek segítenek embertársunk iránti együtt érzés, empátia képességének elsajátítására.
  6. 2014. november 21. 21:418.
    Bárki bármit is próbál belemagyarázni a történetbe igenis hogy nagyon megviseli az embert ha az az állat elmegy amelyikkel éveken át élt együtt.Az én szívem is még mindig fáj ha a 14 évesen elment kutyámra gondolok hisz születésétől fogva velünk volt nagyon szerettük és viszont szeretett,minden feltétel nélkül.
  7. 2014. november 21. 19:527.
    ennyi beteg embert....
  8. 2014. november 21. 17:586.
    Kedves Gabi! Nagyon tetszik a megemlékezésed. Nekem is vannak kutyáim, 3 mudi. Vagyis csak volt, mert a Mamus átment a Szivárvány Hídon. Hamvasztást követően az urnát hazahoztuk, és betettük a hamvait a "Multi Champion"-os serlegébe. Nagyon szép és sikeres kutyus volt. (8 ország sampionja) A fájdalom még most is a szívünkben él. Így a nem csak lelke, de a teste is velünk marad. Az emlék és a sok csodás pillanat örök! Üdv: Ági
  9. 2014. november 21. 17:205.
    A kutya tényleg megérdemli a hírportál nekrológját.
    Lehet, hogy az is így menekült el a celeb világ förtelmeiből.
    Amen!

    Ui: Érdekes, hogy náluk mindig akad hír ami fontos lehet a nagyérdemű számára.
    Jó lenne ha egy hét eltelne nélküle.
  10. 2014. november 21. 17:114.
    Kuvaszka, Ha az ember megosztja az örömét, bánatát, gondolatait másokkal is, az nem önreklám. Az élet nem csak befelé fordulásról szól. Ha valaki ismert személy és megosztja az érzéseit másokkal, melyek nem közvetlenül a munkájához köthetőek, azzal csak teljesebb képet kapunk azokról az emberekről, kiket gyakorta láthatunk a képernyőn. Sokszor az érzések megosztása gyógyír mások lelkének is, az ilyen szép szavak, melyekkel Gabi búcsúztatta kis barátját, bennem rokonszenvet ébresztenek az olyan emberek iránt, akiknek van szívük és nem titkolják. Ha nem ért egyet, vagy nem érdekli egy hír, van a készülékhez távkapcsoló, tessék használni. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkit ugyanaz érdekli, mint Önt kedves Kuvaszka.
  11. 2014. november 21. 13:113.
    Nagyon együtt érzek , mindenkivel , akit veszteség ért ! De akár a hozzátartozó, akár a kedves társ, -mint egy kutya elvesztése nem igényel külső látványosságot ! A szeretet , a hiány , az mind bennünk van ! Az efféle megnyilatkozások kifelé szólnak , másoknak ! Akt szerettem , velem van a mindennapjaimban , nem kell az önreklám !
  12. 2014. november 21. 12:142.
    Igen,szinte hallom a kommentelők nem éppen jóindulatú megjegyzéseit, hogy hogyan mer egy napon említeni egy kutyát az emberekkel. Bizony nagyon tud fájni egy hűséges kutya elvesztése, sok tulajdonsága felér, sőt felülmúlja sok ember szeretetét, ragaszkodását, hűségét. Mi is csak a természet egy része vagyunk, ahogyan a fák, növények, állatok. Mindenhez és mindenkihez lehet ragaszkodni, ahányan vagyunk, mindannyian érzünk, érzékelünk, ki szolídabban, ki intenzível, nem vagyunk egyformák. Gabikám, ha gondolkodtál még új kis jövevényben, minden kis állat jól jár, akit szeretettel veszünk magunkhoz, azoknak a kis lényeknek attól kezdve megmentői vagyunk. Az idő enyhít valamit a fájdalmon, de aki szeret, az soha nem felejt.

Címlap

top