Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ő Dobó Kata párjának új szerelme?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 20. 07:04
Gulyás Levente, Dobó Katánál tizenhét évvel fiatalabb hölggyel, Tatár Biankával melegedett össze - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Dobó Katánál 17 évvel fiatalabb párja új szerelme
  1. Torolt_felhasznalo_462920
    Torolt_felhasznalo_462920
    2014. november 26. 18:0817.
    Kisebb balesetek a legjobb családba is előfordulnak,ha még szeretik egymást úgyis tisztázzák ezt a kis incidenst.
  2. 2014. november 24. 20:1716.

    "Normális nőnek nem kellett volna az a vén pali, ennyit Dobó Katáról."


    Azért én ennél optimistább vagyok. Egyszer - nem is oly sokára - én is vén leszek, bár az idős, koros jelzőt kulturáltabbnak tartom. És nagyon bízom benne, hogy a páromnak úgy is - vén fejjel is - kellene fogok. Pedig ő jóval fiatalabb nálam. Lehet, hogy ő sem normális?

  3. 2014. november 24. 20:1415.

    Hagyd rá, mindig ezt csinálja, mi már meg sem lepődünk rajta. Tudod, ő ilyen jól értesült, minden celebet testközelből ismer. Még a legféltettebb titkaikat is ismeri, mert minden híresség neki, Qukorikának meséli el a magánéletét. De ha sokat jössz ide az nlc-re, majd megszokod.


    Egyébként nem csalódtam. Most sem nyilatkozott egyik érintett sem, de azért az nlc cikket kreált belőle. Remélem, az érintettek megteszik a jogi lépéseket. Egyébként meg az is egy röhej, hogy már a többedik cikket olvasom erről az ifjú hölgyről, de mindig Kata képével adják el a sztorit, soha nem az övével. Mondjuk, érthető.

    előzmény:
    gica40 (8)
    2014-11-20  11:05
  4. 2014. november 24. 19:2514.

    Szerintem pont fordítva igaz. :) 40 évesen érik be igazán egy férfi, míg egy nő 40 éves kora körül legtöbbször már hervadó félben van. Persze vannak üdítő kivételek, szerencsés genetika, meg egészséges életmód, de egy igényes férfi, idősebben is kaphat fiatal nőt, míg egy nő idősebben csak ritkán kaphat fiatal férfit. Egyébként nincs a Dobó Kata külsejével semmi gond, meg az előzményeket se tudjuk, hogy miért szakítottak. Ez engem nem is érdekel, csak azzal nem értek egyet amit magácska állít, hogy a legtöbb férfi 40 felett már szexuális gondokkal küzd. Ha odafigyel magára és sportol, akkor ezek a problémák sokáig elkerülik. Pláne ha fiatal korában is odafigyelt magára és akkor is sportolt. És akkor még mindig ott van a gyógyszertárban legálisan kiváltható potencianövelő, ami biztonságos és ad egy kis pluszt, szerintem az se szégyen ha valaki ilyenhez nyúl. Ha adott a lehetőség miért ne? Semmi baja nem lesz tőle egy férfinak, ha betartja az orvos által előírt mennyiséget és nem hamisítványt rendel a netről. Egyébként meg az elmélete azért is sántít, mert szerintem egy fiatal nő előbb hagy ott egy férfit, ha az nem tudja rendesen kielégíteni, mint egy idősebb nő.

    előzmény:
    tunde.polenyineszabo (10)
    2014-11-20  18:59
  5. 2014. november 22. 14:2513.

    Itt olvastam vagy 2 éve egy megcsalt feleség sztoriját. A pasi  úgy bukott le, hogy a feleség megtalálta a szerelmes levelezésüket és végig is olvasta. A férj épp annyit teljesített a fiatal nőnél is mint otthon, langyos víz...... .


    De nem is azért kell egy huszonévesnek egy negyvenes, hogy mert vele akar éjjel-nappal szexelni  sokkal fontosabb az egzisztencia, a kapcsolatok a karrier építésben stb stb

    előzmény:
    Sztrogoff (12)
    2014-11-22  09:39
  6. 2014. november 22. 09:3912.

    Kedves Tünde, 40 fölött valóban csökken, de ennek egyetlenegy oka van: 17 éves lett a szomszéd lány, és nyáron felvett egy szellős topot. Szóval, csak otthon csökken. :)

  7. 2014. november 20. 21:5511.
    Én azt se tudom ki Dobó Kata férje, de egészségére!
    Jó neki ez a nevesincs butafejű lány, csak ne Kata hátán akarjanak celebek lenni!
    Kata gyönyörű nő most, is nincs párja, szebbel úgyse csalhatják meg!
  8. 2014. november 20. 18:5910.

    Dobó Kata egy szép szexis nő . Ami a férjét illeti, az a véleményem, hogy a 40 feletti férfiak többsége már kisebb nagyobb szexuális problémával küzd. Ez orvosilag is igazolt. Éppen ezért érdeklődnek a z egészen fiatal lánykák iránt mert  azoknak még be tudnak mesélni egyet-mást, de egy érett hölgynek már kevésbé...Igy tehát nem meglepő a dolog. Kata -ha akarja- 20 évvel fiatalabb férfit is kaphat !


  9. 2014. november 20. 16:549.
    Normális nőnek nem kellett volna az a vén pali, ennyit Dobó Katáról. A másik a taxis dolog, nem tetszett neki, hogy kibeszélik a kollégáit. Persze, mert tudta jól, róla is beszéltek, beszélnek és nem pozitív előjellel. Amúgy soha nem értettem, miért a harmadik felet kell hibáztatni. Szerintem egyértelmű ki lépett félre, az a hibás és nem más. A kis hölgy pedig rá fog jönni, amire Dobó Kata is rájött, hogy nem minden arany, ami fénylik.
  10. 2014. november 20. 11:058.
    Tisztelt Qkorika! Csak úgy fröcsög a rosszindulat a soraiból. Nem ismeri Dobó Katát sem mint embert, sem mint édesanyát, de dicsőiti azt az embert, aki már egyszer elhagyta a feleségét két gyerekkel, és most Dobó Katát egy kislánnyal, azért, hogy egy gyerekkorból alíg kinőtt nővel kezdjen új kapcsolatot. Ha már kritizál, tegye mindkét féllel.
  11. 2014. november 20. 10:587.
    Ez most komoly?
    Érdekel az valakit, hogy ki Dobó Kata volt pasijának az új nője??? Holnap legyen kedves azt is megírni, hogy mit evett reggelire Dobó Kata volt pasijának az új nőjének az unoka húga!
    Ennyire sekélyes, semmit mondó bulvár híreket amit itt nap mint nap leadnak, tiszta szégyen!!
  12. 2014. november 20. 10:566.

    Ráadásul, ha bármi kis tehetség foszlány lett volna benne, biztos intézett volna neki a vén csatahajó pár zsíros szerepet Amerikába, de nyilván senkinek nem kellett. Különben tuti nem jön haza.

    előzmény:
    Qkorika (4)
    2014-11-20  10:09
  13. 2014. november 20. 10:185.
    No és akkor mi van??? Dobó Kata most is szép nő, akárhány éves, remélem, talál új párt ő is!
    Legalább egy női lapban nem kellene ilyenen csámcsogni!
  14. 2014. november 20. 10:094.

    Egyetértek! A Színművészetit nem végezte el Dobó Kata, tehetségtelen, Vajna hátán kapaszkodott fel eddig, képes volt együtt élni fiatal lány létére az idős gömböc télapuval, mert a pénzt, az amerikai "csillogást" (ha az csillogás amit az öreg nyújtani tud) azért szereti. Színházi szerepei nincsenek (ott kiderül az igazság, ott kell a tehetség, ott nem lehet esténként kivágni és újra felvenni az elfuserált jeleneteket), a filmjeiben csapnivaló, mesterkélt, kimódolt, természetellenes, egyébként pedig mind a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápol Vajnával, nyilván érdek nélkül. Na persze. Ez a ma is szoros kötődés a tátott szájú papihoz valamiért nem tetszett Gulyás Leventének. Elege lett. Nem is értem............Hogy miért?

    előzmény:
    hagymasbab (3)
    2014-11-20  09:07
  15. 2014. november 20. 09:073.
    Kedves tünde, férfiként ezt nem tudom alátámasztani. Az igaz, hogy 40 éves kor után csökken a saját tesztoszteron termelése a férfiaknak és ezáltal valóban bekövetkezhet libidó csökkenés, de ezt rengeteg dologgal lehet ellensúlyozni, hogy semmi negatív változás ne történjen, például rendszeres sporttal. Ráadásul egy férfi 40 évesen van ereje teljében, a legnagyobb testépítők is 40 éves koruk körül érik el csúcsformájukat. Egyébként nekem ez a Dobó Kata soha nem volt szimpatikus, kezdve onnan, hogy összeállt a vén télapóval szinte tiniként, csak hogy előrébb jusson, nyilván nem szerelemből volt vele. Egyébként meg egy tehetségtelen ember, unalmas az alakítása, semmi természetesség nincs benne, erőltetett.
  16. 2014. november 20. 07:042.
    A férfiaknál egy bizonyos életkor után /40 körűl/ csökken a szexuális teljesitő képesség-ezt tudjuk,mert biológiai tény. Ilyenkor kezdenek vonzódni az egészen fiatal nőkhöz. azok még sokmindent elhisznek Kata gyönyörű, szexi és egyéniség, 20 évvel fiatalabb férfit is választhat
    ....

Címlap

top