Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rosszul járhat Bódi Sylvi

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 31. 10:21
A Bors információi szerint nem csoda, hogy kiakadt Bódi Sylvi, hiszen szerződést szeghetett azzal, hogy a tévében vetkőzött.

Nők Lapja Café: Rosszul járhat Bódi Sylvi
  1. 2014. november 1. 01:284.
    Egyébként ki a francot érdekel, már kényszerből rákattintottam a hírre, mert 3. napja látom a startlapon. Vegyen példát "nyuszilánybarátnőjérő"l Hargitai Beáról. Klassz nő, jó humorral megfűszerezve, talált társat magának és nem akar minden f@szsággal a hírekben szerepelni. Hajrá szilvike!!!! Kapd össze magad!!
  2. 2014. október 31. 17:063.
    Nem tudta? Mit nem tudott, hogy leadják? Akkor nem vetkőzött volna le a kamera előtt!
    Érdekes mást még fürdőruhába sem mutattak fürödni, csak őt. Pedig Szabó Zsófi feszes mellén lehetett volna mit nézni, nem az ő lógó csecsein.
  3. 2014. október 31. 10:212.
    Na ő az a típusú véglény,akinek lehet nyolc melle,5 feneke,meg cumis szája is,nem kellene...! Maszkulin,durva arcvonásaival,a szilikonos melleivel,nyúzott,meggyötört férfias testével,a stílusával,(hogy finom legyek...),a mérhetetlenűl egyszerű elméjével. Mivel egy fa mohás oldalának több az IQ-ja,mint neki.Megspékelve gátlástalansággal,s a teljes önkontroll nélküli egójával...! Tulajdonképpen minden olyan tulajdonságot,s értéket nélkülöz,ami egy NŐT vonzóvá tehet egy pasi számára..! (S ez csak egy szösszenet lehet az életéből,hogy köti az újsággal egy szerződés,s megszegi,s köti egy szerződés egy tv csatornával,s felháborodva perrel fenyegetőzik...!) S a közel 300 celebeszi őstulkok közül ő csak a jéghegy csúcsa...! Csak idéznék valakit,-" A Földön az IQ mennyisége állandó,csak egyre többen osztozunk rajta...!"/Albert Einstein/

Címlap

top