Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A műszőrme meg a többiek - nagy télikabátkörkép

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 30. 17:06
Ha most készülsz új télikabátot venni vagy csak érdekel, divatos-e még a régi, figyelj. Mutatjuk a szezon legtrendibb darabjait!

Nők Lapja Café: A műszőrme meg a többiek - nagy télikabátkörkép
  1. 2014. október 31. 14:325.
    Régen miért tudtak a szövet kabátokba vatelin bélést tenni? A mostani tervezőket és gyártókat is meg kéne ismertetni ezzel.
  2. Torolt_felhasznalo_597027
    Torolt_felhasznalo_597027
    2014. október 30. 22:154.

    Pár napja vásároltam egy új szövetkabátot a C&A-ban, de nem kifejezetten télinek szánom. Sajnos ismerős a hajnali mínuszokban buszmegállóban didergés, szóval pár tél után be kellett látnom: a szövetkabát nem nyerő. Most meleg, bélelt "pufi" kabátom van a kemény télre, akár ciki, akár nem. Derékban azért szűkíthető. :) De jó vastagon alá lehet öltözni, és az egészség fontosabb.


    A műszőrmét utálom. Valódi szőrmét pedig elvből nem.


    Erről jut eszembe, idén a C&A-ban rengeteg kabát gallérjáról, kapucnijáról le lehet szedni a műszőrme díszítést (ha valaki hozzám hasonlóan utálja).

  3. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2014. október 30. 17:543.

    Áhhhh, szegényes, olcsó megoldás.


    És itt nem konkrétan az árra gondolok, inkább az ízlésre.


    Egy jó minőségű és persze mutatós másik kabát megold mindent.Ahogy az árakat néztem semmivel sem drágábban.


    Kb olyan ez mint a farmer és a szövetnadrág esete.


    Egy jó szövetnadrágot, ami neked pont jó, jó minőségű, nemkevésbé jól áll rajtad és mutatós is - kevesebbért tudod megvenni, mint a farmer cuccot.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-30  17:06
  4. Torolt_felhasznalo_418344
    Torolt_felhasznalo_418344
    2014. október 30. 17:062.
    Az hogy milyen kabátot viselünk nem csak az aktuális divattól függ. Ha autóval járunk akkor elegendő egy vékony kabát, bőrdzseki is. Visszont ha reggelente a hideg megállokban reszketünk szükségünk van egy vastagabb, hosszabb igazi téli darabra. A műszérmék nagyon idényfüggőek, legutoljára gyerekkoromból emlékszek rá amikor a 90' évek végén hatalmas divat volt a gyerekek - felnőttek körében. Azóta eltűnt, egy ideje a mellények jöttek vissza de műszörme kabát jó ideig cikki volt. Egy szövet sokkal időt állóbb beruházás lehet, én 2 éve vásároltam egyet a ZARAban és ma is megtalálható ez a fajta fazon az idei kabátok között.

Címlap

top