Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ilyen a testem 20 év diétázás után

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 30. 14:34
A jelenkori, szépségesnek kikiáltott sovány nőideálokkal - akiket a média tökéletes és követendő példaként állít elénk - én abszolút nem tudok azonosulni... Szeretem a szépséget, ápoltságot, igényességet, de vallom, hogy ezt nemcsak egy 50 kilós nő tudja hozni.

Nők Lapja Café: Ilyen a testem 20 év diétázás után
  1. 2016. október 29. 12:087.

    Vannak szélsőséges fogyókúrázók. Azokkal nem értek egyet de, azokkal a férfiakkal sem, akik azt mondják, nekik a duci hölgyek jönnek be!


    Ki a csodát érdekel, mikor a zsírsejtek olyan anyagot termelnek, ami növeli a rák kockázatát. Uraim, ugye nem gondolják, hogy a maguk perverzitásuk kielégítését, életünk kockáztatásával állítjuk szembe. Mi lenne, ha orvosi oldalról is vizsgálódnának?? A csontsovány emberek pszichésen betegek, a kövérek, meg előbb-utóbb rákbetegek lesznek. Nagy a baj, rákbetegség terén. Jó lenne komolyan venni!

  2. 2014. november 12. 19:116.

    Minden nő önképp zavaros aki piszkafára sanyargatja magát.

  3. 2014. október 30. 20:195.

    A soványság sem egyenlő az egészségessel,bár kétségtelen,hogy kisebb kockázatai vannak. Ennek ellenére az a tapasztalatom,hogy aki alkatilag sovány,attól még lehet tök puhány, van jó pár kolléganőm,egyik nagyobb gebe mint a másik,mégis ha 3-4 emelete kell mászniuk már meg akarnak halni,pedig nem bagóznak. Szóval a sovány embernek sem árt a rendszeres testmozgás. Te pedig lehet pont azért vonzódsz a kicsit teltebb hölgyekhez, mert mint írtad mindig sovány voltál.Tudod az ellentétek :)

    előzmény:
    geminiapa (2)
    2014-10-30  14:34
  4. 2014. október 30. 20:124.

    Én meg arra várok,hogy mikor értik meg már végre az emberek,hogy se soványnak se kövérnek nem jó (egészséges) lenni, jó lenne ha mindenki próbálna egy normál testsúlyt tartani. Azon persze megint lehet vitázni,hogy mi az egészséges, de ha valakit valóban érdekel a súlya, és nem csak a kinézete miatt,hanem az egészsége szempontjából is, az szán rá időt és foglalkozik vele. Ha ezt eléri valaki, akkor onnantól meg már csak az lenne a dolga,hogy egészségesen étkezzen, az életmódjának megfelelően sportoljon, és mindezt sajátítsa el mint életstílust, és akkor a fogyókúra mint olyan megszűnne. Sőt,ha valakinek a gyerekei egy ilyen környezetben nőnének fel, akkor ugye a gyerekek számára az lenne természetes,és felnőtt (vagy akár fiatal)korukban nem kellene az (ördögikör) fogyókúrába nekik is belekezdeni. Juj, de sok mindent tudnék a témában írni, csak tudom,hogy nincs sok értelme, mert általában,ha az egészséges életmód szóba kerül, az emberek 80%-a elkezd arra hivatkozni,hogy ízetlen, drága és különben sincs ideje rá senkinek. Akkor pedig maradnak az "életen" át tartó, a testnek teljesen ártalmas különböző kúrák.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-30  14:34
  5. 2014. október 30. 19:193.

    Arra gondoltam,hogy valaki csak elolvassa amit írtam de látom ,hogy nem.Soha töbet nem írok mert nincs értelme .Pedig azt hittem ha őszinte vagyok akkor talán lesz majd valaki aki reagál rá .Sajnálom.


     

    előzmény:
    geminiapa (2)
    2014-10-30  14:34
  6. 2014. október 30. 14:342.
    Röviden szeretnék írni.
    Igaz,hogy pasi vagyok de(NLCAFE) volna egy véleményem.
    Pontosan elolvastam a cikket és próbálom megérteni az illető hölgy gondjait.
    Gyerekkoromban fordított problémával kellett szembenéznem éspedig 14-éves koromra alig voltam38 kiló(a szüleim nem éheztettek soha inkább könyörögtek,hogy egyek mert elfúj a szél.)
    gondoltam arra,hogy genetika de van kövér tesóm szóval szégyeltem suliba menni csontvázként.
    Soha nem voltam még kórházban(csak látogatóba)pedig 50 éves vagyok!!
    Bírom azt amikor valaki azt mondja:8 órája nem ettem szédülök,összeesem.
    Volt,hogy elfelejtettem enni 24 órát és kutyabajom nem volt(lehet,hogy másként égeti a felhamozott zsírt a szervezet?)
    Mindig szégyeltem magam a soványságom miatt de aztán az évek elteltével lassan kezdett rakódni rám kb. évente 0.5Kg .Most 172 cm vagyok és 68Kg.
    A hölgy aki ezt a cikket írta nem tudja azt ,hogy igazából 100 pasiból 90 esküszik a teltkarcsú nőkre,csak nem meri bevallani magának(anyakomplexus).
    Igaz,hogy én csak a saját véleményemre hagyatkozhatok de ha választani kéne az agyonajnározott Angelina Jolie és mondjuk egy sokkal teltebb idomokkal rendelkező hölgy között biztos a másodikat választanám.(kortól függetlenül).
    Utóirat: nagyon sajnálom a folyton fogyózó ,anorexiában szenvedő nőket ,ebben mi is hibásak vagyunk. maradtam tisztelettel.

Címlap

top