Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szőrtelenítés végleg?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 25. 23:03
Képzeljük el, hogy testünk mindig selymes, sima, ápolt, szőrtelen. Gondolatban őzzük el örökre a szőrtelenítőszerek végeláthatatlan kínzószereit. Nincs több randipara, nincs több szőrözés! Nők Lapja Café: Szőrtelenítés végleg?
  1. 2015. szeptember 8. 21:203.
    Engedjétek meg, hogy ajánljam a http://estheticline.hu honlapot! Itt egy pár hasznos információt megtaláltok a szépségápolással kapcsolatban! Valamint lehet érdeklődni telefonon is, nagyon szívesen állnak rendelkezésetekre! Plusz van egy jó kis blogbejegyzésük is a témáról: http://estheticline.hu/melyik-a-jobb-a-lezeres-vagy-a-villa nofenyes-vegleges-szortelenites/
  2. 2014. október 25. 23:032.
    Nagyon jó cikk, köszönöm. Én még egy technológát találtam, amit a cikk nem érint, a HPL technológiát, erről mi a véleményetek?
    Például a Silk'n márkánál láttam, a leírás alapján elég jónak tűnik: http://szortelenites-otthon.hu/ipl-es-hpl-technologia

Címlap

top