Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bíróság előtt felel tetteiért Oszter Sándor

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 24. 09:14
Bár több panaszt benyújtott a színművész ügyvédje a gyanúsítás ellen, a legújabb fejlemények szerint nem kerülheti el, hogy bíróság elé álljon.

Nők Lapja Café: Bíróság előtt felel tetteiért Oszter Sándor
  1. 2014. október 24. 15:428.
    Ugyan! Hát ki is az az Oszter Sándor? Színész vagy egy ripacs? Hogy nem a színészetből gazdagodott meg az is biztos.(Mert mint irtam inkább egy ripacs mint egy színész! Legalábbis bennem egy alakítása sem hagyott mély nyomott)Jól helyezkedett vagy jól nősült.? Ezek nem jogosítják arra hogy más elbírálás alá essék mint bárki más ebben az országban.Egy totál alkoholista ! Csak rá kell nézni!
  2. 2014. október 24. 12:037.
    Így lesz egy közkedvelt emberből, színészből közutálatnak örvendő senki. Eljátszotta a becsületét, de nagyon. Csendben alkudozott volna, kifizetett volna valamennyit a kárból, már rég túl lenne rajta. Most pedig egy ország - mondhatni, hogy nagyon sokan, nem akarok általánosítani - megutálták.
  3. 2014. október 24. 11:126.
    most éppen megcsípte a kullancs.....hát az sem undorodik semmitől.........ez az ember egy gerinctelen...........seggnyaló.művész !
  4. 2014. október 24. 10:485.
    Remélem a Bíróság nem csak megintésben részesíti. Sajnos ahogy hallani, olvasni lehet a kormány tagokkal jár vadászni , nagyon sok jó ismerőse van. Jó ügyvédje van, akit meg tud fizetni. Szégyellném magam az ő helyében , mert nem vállalja tettét.
    Már bocsánat a kifejezésért, de egy "" egyszerű "" hétköznapi "" embert már rég elítéltek volna,
  5. 2014. október 24. 10:094.

    Szégyellheti magát, hazudozik össze-vissza. Vállalja fel tetteinek a következményeit, legalább valamiért becsülni is lehetne, mert a Kossuth-díja egy nulla, baráti alapon kapta azt is a 40 évvel ezelőtti Rózsa Sándor szerepéért! Más maradandót nem alkotott. Éppen olyan gerinces, mint a haverjai, akikkel vadászni jár. Ha picit bevonják a jogsiját, majd Lézeres Jani fuvaroztatja a sofőrjével az Audi A6 luxusjárgánnyal vadászni a mi pénzünkön.


    Tényleg, jut eszembe, Lézeres halálos autóbalesete az M3-on el van sikálva? Ott meghalt egy 38 éves fiatal nő!!!

  6. 2014. október 24. 09:353.
    Ha lenne vér az ágyékában, akkor nem menne át Andersenbe. Ki ő? Ugyan olyan ember mint bárki más, csak nem az esztergapad mellett van 3 műszakban. Igenis ítéljék el.
  7. 2014. október 24. 09:142.
    Hát igen,ő is csak egy ember,aki hibát követett el,amiért felelősséggel tartozik!Persze ha betartjuk a jogszabályokat,amely mindenkire vonatkozna!

Címlap

top