Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fotó: ilyen lesz Ördög Nórával a Rising Star

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 24. 08:59
Ti már várjátok az új tehetségkutatót?

Nők Lapja Café: Fotó: ilyen lesz Ördög Nórával a Rising Star
  1. 2014. október 25. 11:385.

    Már megint egy olyan műsor, aminek nem sok értelmét látom. Egy tucat a sok közül, számomra unalmas.


     


    Csak ennyire telik a csatornáknak? Szánalmasak!

  2. 2014. október 25. 11:174.

    Lehet, hogy semmivel sem nagyobb kihívás, mint az X-faktor vagy más tucat műsor, de tízezrek változtatnak munkahelyet naponta, ha tehetik, ha másért nem, ha nem is nagyobb kihívásért, hát több pénzért. Az is egy szempont. Egy orvosnak kötelező egy kórházban megöregedni vagy egy tanárnak egy iskolában tanítani egész életében?!Senki nem fogadott a munkáltatójának örök hűséget, csak elvégzi a munkáját, megkapja érte a fizetését és passz. Nem kötöttek sem házasságot, sem örökbefogadási szerződést, de még azok is felbonthatók, nem egy munkaszerződés. Gondolom Te sem az első munkahelyedről fogsz nyugdíjba menni. Momentán hányadik helyen dolgozol?


    Egy előnye az új helyének azonban biztosan van, nem kell a folyosón, a büfében, a stúdióban, a próbákon  naponta szembetalálkozni az azóta már szintén új házasságot kötött előző férjével. Az már maga tiszta főnyeremény!Senki nem dolgozik együtt szívesen az előző férjével, élettársával, akárkijével, pláne napi szinten, a színészek többsége még egy színpadra sem hajlandó állni az előző párjával. Még egy mezei munkahelyen is egy válás után azonnal kilép az egyik többnyire, a munkáltatók el is várják, sőt a legtöbb multinál kötelező bejelenteni egy bimbózó kapcsolatot is és az egyiknek mennie kell! Még válás sem hozzá!

    előzmény:
    Alamas (3)
    2014-10-24  15:59
  3. 2014. október 24. 15:593.
    Ez mekkora előrelépés vagy mennyivel nagyobb kihívás Majkával az oldalán, mint az X factor, vagy más tucat műsor?
  4. 2014. október 24. 08:592.
    nem várom mert már több tehetséget nem bír el az ország.....................

Címlap

top