Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

18+: Miért a szexszel zsarolnak a nők?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 22. 22:51
Miért zárkózik be egy nő? Miért jut el minden kapcsolat egy idő után oda, hogy a nőnek már nincs kedve az esti, frenetikus párnacsatához? Miért a szexszel zsarolnak egy idő után a nők? - teszi fel a kérdéseket bloggerünk, és megkísérel választ is találni.

Nők Lapja Café: 18+: Miért a szexszel zsarolnak a nők?
  1. 2014. október 23. 21:123.

    Miért kellett azt írni, hogy minden kapcsolat eljut odáig, hogy a nőnek nincs kedve szeretkezni?


    Miért MINDEN kapcsolat???


    És ezzel most azt akarja mondani hogy MINDEN nő a szex megvonásával zsarol?


    Én ugyan nem. Sőt, nálam ez lenne a válóok, nem pedig a napi rutin elvégzése.


    A minden szó azt jelenti, hogy nincs kivétel, minden férfi egy mulya pöcs, és egyik sem képes kielégíteni egy nőt.


    Én viszont mindig is mondtam, egyetlen hozzászólásból ki lehet következtetni mindazt, amit az írója még gondolatban sem vallana be. Itt most csak arról van szó, hogy egy kielégített nő örömmel produkál még fáradtan is. Kivéve a cikk íróját.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-22  22:51
  2. 2014. október 23. 20:162.
    Miből gondolja a cikkíró, hogy minden nőt zavar, ha a párja megbámul más nőket az utcán? Én is szeretem bámulni az embereket (nemre, korra tekintet nélkül), jó móka. Ahogy én nem leszek leszbikus attól, hogy alaposan megnézek egy nőt, ha tetszik a frizurája, a fülbevalója, a ruhája vagy a táskája, úgy egy férfi sem lesz hűtlen, ha legelteti a szemét a csinos nőkön. Az hazudik, aki nem figyel másokat.
    Pikáns viccek: amiben a nőket figurázzák ki, én azokon is tudok nevetni.
    Házimunka, gyermeknevelés: környezetemben azt láttam, hogy sok nő túl nagy faxnit csinál ebből, a saját rovására.
    Aztán, honnan veszi, hogy minden nő imádja a romantikus filmeket/regényeket, mert az tesz jót a nő "lelkének"? Nálam ezek a karácsonyi filmekkel esnek egy kategóriába. Nem kötnek le.

Címlap

top