Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mit főzzek ma vacsira? Kéksajtos-tökös csirkemellet!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 22. 20:42
Maradt sütőtök, és különben is tele van vele a zöldséges, úgyhogy minél többféleképpen megtanuljuk elkészíteni. Ma kéksajtos csirkemellel próbálkozunk hozzá.

Nők Lapja Café: Mit főzzek ma vacsira? Kéksajtos-tökös csirkemellet!
  1. 2014. október 22. 20:463.

    Megetetnem azzal is aki engedelyezte a gyartast. Azzal is aki felvasarolta es piacra dobta !


    Újabb hiányosságokat tárt fel a tejágazati célellenőrzés: több autóval terítették Budapesten és környékén a Nógrád megyében engedély nélkül palackozott tejet, egy fővárosi sajtgyártó üzemben pedig bevett gyakorlatnak számított, hogy lejárt alapanyagokat és selejt késztermékeket hőkezeltek és használtak fel újra a gyártás során. A „friss” termékekbe több éve lejártak is bedolgozásra kerülhettek. A lejárt termékek jelentős része gusztustalan, szennyezett, penészes, rovarokkal belepett volt


    https://www.nebih.gov.hu/aktualitasok/hirek/10_21_sajt_te j.html

  2. 2014. október 22. 20:422.
    Na ha ezek utan barkinek is lenne kedve sajtosat enn ebben az orszagban
    Lejárt, penészes sajtokat öntöttek új formába
    2014.10.21. kedd

Címlap

top