Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lelki problémát is jelezhet a hátfájás

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 21. 12:58
A hát- és derékfájdalmak nagy többsége lelki eredetű - olvasom egy cikkben. Én magam is tapasztalom, hogy egyrészt a stressz (főleg a tartós) oka lehet a fájdalmaknak, másrészt a krónikus fájdalom önmagában is stresszt okoz, és így az ördögi kör be is zárul. . . De hogyan juthatnék ki belőle?

Nők Lapja Café: Lelki problémát is jelezhet a hátfájás
  1. 2014. október 21. 12:582.
    Lehet benne igaz,de ha az ember nem tud a helyzetén változtatni,akkor mit lehet tenni.Én minden nap stresszben élek.Olyan a körülményem,mert van egy súlyosan fogyatékos fiam,és ő még epilepsziás is és annak is a rosszabb fajtája van.A családi életem szét eset,és kilátástalan a helyzetem.Cukros,és szív és érrendszeri problémával küszködöm.Most akkor melyiktől fáj a hátam állandó jelleggel?

Címlap

top