Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A tudósoktól és a gyerekektől is lehet tanulni

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 21. 12:42
Hétgyermekes édesanya és nemzetközi hírű tudós. Férfias közegben mozog, rengeteget utazik, és van, hogy alig alszik, de minden körülmények között a család az első számára. Imádja a bolhapiacokat, és vallja, hogy van élet papírtörlő és alufólia nélkül is. Ürge-Vorsatz Dianával, a Közép-Európai Egyetem professzorával beszélgettünk.

Nők Lapja Café: Tíz hónapos kisfiával jár külföldi konferenciákra a magyar klímakutató
  1. 2014. október 22. 07:485.

    Szerintem ez a cikk nem is akart ujat mondani a kornyezetvedelemrol - 4 bekezdesben az nlc-n... A gyerekek idokeretbe gyomoszoleset pedig egyatalan nem emliti. 


    Szerintem ugyes es peldamutato, gratulalok! 


    Sokkal sokkal tobb kornyezettudatos ember kellene es sokkal kevesebb olyan aki lehuzza masok erofesziteseit es itelkezik felettuk. Elorebb tartana a vilag. 


     

    előzmény:
    szaboili54 (5)
    2014-10-22  06:34
  2. 2014. október 22. 06:345.
    Én meg úgy gondolom,semmi újat nem írt a cikk! A kerékpár hasznosságáról,a marhák kibocsátott gázáról,a szelektív hulladék gyűjtéséről oviban is tájékoztatunk...sőt,gyakoroljuk a szelektívet...DE! Kutathatja a hölgy a klímát,ha a Haarp-ról nem vesz tudomást...Ami pedig 10 hónapos babáját illeti...ha a baba idő beosztása,alvása anyukája menetrendjétől függ,lehet,a klímát kutatja,de,gyermeke jövője legalább olyan kérdéses!?...-épp gyermekét nyomja el,gyermeke spontán megéléseit,amikor idő keretek közé gyömöszöli!?...
  3. 2014. október 21. 13:003.

    Tízhónapos gyereket, ovisokat tengeren túlre vinni, úgy, hogy anyuka ott dolgozik, éjszaka vagy a gyerekek, vagy a munka miatt nem aludni, számomra nem követendő példa.


    Ugyanúgy a lisztes zacskóba csomagolt tízórai sem.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-21  12:42
  4. 2014. október 21. 12:472.

    Gratulálok a hölgynek!


    Azért engem nem tart vissza egy szaftos steaktől, hogy a marhák mennyit pukiznak.


    Kínai pedig kvótákat vásárolva rosszalkodik büntetlen...

Címlap

top