Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bizarr módszerrel ápolja a haját a modell - videó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 20. 23:46
  1. 2014. október 24. 22:324.
    Igen, lehet.:)
    Bár nem teljesen biztos, mert itt pörkölnek.
    A melegollót is a töredezés ellen használják, habár úgy hallottam nem igen hatásos. Ott inkább vágnak vele a végéből jó néhány centit, és úgy fog kevésbé töredezni, vagy csak idővel, ennél a hajat pedig megpörkölik teljes hosszában... A melegolló elődje lehet az, amit láttam egyszer egy videon, hogy egy hajsütővasat addig melegítettek, hogy a hajat összefogták vele, és lesütötte a vas. Látványos volt.:) Gondolom a melegolló ennek a mai változata. Ez a velaterápia egy picit más, itt a töredezett szálak állnak ki az egész tincsből, és ezeket kell lepörkölni öngyújtóval vagy gyertyával, így a hossza az megmarad. Szóval ha hajvágás is a cél akkor melegolló, ha pedig számít a hossz, akkor gyertya.:)
  2. 2014. október 21. 07:183.

    Igen, ez már egy régi trükk, ez ihlethette meg  a melegolló kitalálóját.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-20  23:46
  3. 2014. október 20. 23:462.
    Maximum csak annak bizarr, aki még nem hallott róla..:) Ez egy régi módszer, megcsináltam már én is pár tincsen néhányszor, nem lesz olyan szálkás a haj, és a festetlen hajon, vagy festés előtt ideálisabb. Meg azoknál, akik nem is vasalják, nem is festik, mert úgy azért idővel megint töredezni kezd. Az egész amire figyelni kell az csak az, hogy miközben pörkölöd a tincset ne menj nagyon a tincs legelejére a lánggal, mert ott a többi haj. De aki ügyes, az úgy is jól meg tudja csinálni, viszonylag egyszerű.

Címlap

top