Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Búcsúzik VV Éva

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 20. 14:32
Baukó Éva először, de valószínűleg nem utoljára búcsúzott el követőitől a közösségi oldalán.

Nők Lapja Café: Búcsúzik VV Éva
  1. 2014. november 8. 14:325.
    Úgy látszik, hogy minden primitív bunkó jött ment jó pénzért szerepet kap az RTL műsorában. Remélem a primitívségével és a bunkóságával a csúnya beszédével nem sokáig marad az RTL-nél.



  2. 2014. november 6. 00:194.
    Nem tudom kivel él Éva, de ne tegyetek már úgy mintha ő lenne az egyetlen aki esetleg nős férfival él.Körül kell nézni akár a médiában. Nem győzném sorolni,de nem akarok neveket mondani. Más magánéletében nem szoktam beleszólni. és nem szeretem az álszent embereket!
  3. 2014. október 20. 22:453.
    biztos megsajnálta a dokibácsi,és kéz alá vette,a feleség meg szenved egy ilyen senki miatt!Hülyék ezek a pasik,na de meg is érdemlik a sorsukat.Nem is értem az ilyen nőt is észreveszi,vagy talán csak az ilyet!?
  4. 2014. október 20. 14:322.
    Annyira "hálás" a "pszichiáteremnek" hogy a doktor(?) vele csalja a feleségét amióta kijött -először nevezi így - az elvonóról. Ráadásul a doktor egyik lakásában él. Ennyit az orvosi etikáról.

Címlap

top