Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Közel került mentoráltjaihoz Tóth Gabi

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 20. 12:50
Szombat este Tóth Gabi egyik csapata, a Pálinka Republik távozott a 2014-es X-Faktorból.

Nők Lapja Café: Közel került mentoráltjaihoz Tóth Gabi
  1. 2014. október 20. 14:023.
    Már kifogytam minden szóból,mert ez a kb; 300 celebeszi őstulok büntetlenül,s szabadon mérgezheti a médiákon keresztül ,a munkában megfáradt becsületes emberek millióinak a lelkét,s elméjét...! Remélem még kiérek idejében a mosdóba...!
  2. 2014. október 20. 12:502.
    Ezek szerint ezek a fiatalok estek ki? Ugyanis mióta a "cölöp vagyok, ne ments ki anyám" megy az X-faktor előtt, általában elalszom az X közepét, végét, többek között azért is, mert unalmas, mert húzzák az időt, s későig tart amiatt az előző xarság miatt.
    Azt írja meg majd a nlcafe, amikor Tóth G. nem kerül közel a mentoráltjaihoz, mert eddig csak arról irogattak, hogy mindenkivel puszi pajti lett!

Címlap

top