Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ingyenes online torna - Vége a kifogásoknak

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 17:24
Nem, nincs időm. Nem, a gyerekeket nem tudom hova tenni. Ismerős? A gyerünk, anyukám! kezdeményezés lerombolja a kifogásaidat, és te is rögtön edzőcipőt húzol. Végre egy ingyenes torna, és az edzőt eléred online.

Nők Lapja Café: Ingyenes online torna - Vége a kifogásoknak
  1. 2014. október 2. 18:534.

    Egyébként ha a tecsőre beírjuk, hogy TORNA, kijön egy csomó videó, vannak rövidek is.


     

  2. 2014. október 2. 18:313.

    Hogy lehet hozzájuk csatlakozni?

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-02  17:24
  3. 2014. október 2. 17:242.
    Ez nagyon tetszik, szuper ötlet!
    A legjobb barátnőm pedig úgy jár edzőhöz, hogy csak ők vannak ketten a személyi edzővel egy kis stúdióban (rendes gyúrós, alakformáló edzés), és oda viszi a babát is, mert van játszósarok, de van, hogy végig alussza (mármint a baba, nem a barátnőm :D :D ).
    Azt hiszem Squat & More Personal Training a neve, Gellérthegyen valahol.
    Tök sokat fejlődött, csak arra nekem most nincs keret sajnos, de a cikkben lévő megmozdulásra szívesen beneveznék. Bár a kifogásaim sajnos még erősek... :(

Címlap

top