Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Agyhártyagyulladás elleni oltást vontak ki a forgalomból

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 14:41
Sárgás-vörös idegen szemcséket találtak az injekcióban, ezért vonta ki a forgalomból a Meningitec oltást az Országos Gyógyszerészeti Intézet.

Nők Lapja Café: Agyhártyagyulladás elleni oltást vontak ki a forgalomból
  1. 2014. október 2. 15:505.

    Bár nekem már tizenéves a gyerekem, de emlékeim szerint az oltóanyagot nem én tároltam otthon, hanem az orvosi rendelőben a doki vette elő és adta be.


    Egyetlen egy, a bárányhimlő elleni volt, amit nekünk kellett kiváltani és elvinni beadatni.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-02  14:41
  2. 2014. október 2. 15:184.

    Egyetértek, szeretnék én is egy hozzáértőtől választ kapni erre az oltásmizériára. Eléggé elharapozott az oltáspártiak és oltásellenesek közötti vita, én próbálok minél több információt összegyűjteni de ez csak még jobban zsákutcába visz.


    Logikusan gondolkodva az oltásra szükség van, a betegségek megelőzése miatt és a járványok elterjedését és meg tudják így akadályozni.


    Viszont laikusként nem tudom, hogy miből készül egy oltóanyag, mi az ami árt a szervezetnek. Vagyis tudom amit hallok, hogy legyengített vírusokat fecskendeznek vissza amivel az immunrendszer könnyedén megküzd, és a népírtásos összeesküvés elméletekben sem hiszek, tehát inkább szkeptikus vagyok ami az oltásellenességet illeti, de mégis....teljesen nyugodt nem vagyok, mert mindenhol más lehet olvasni, meg az ellenkezőjét is.

    előzmény:
    Égszínkék (3)
    2014-10-02  15:12
  3. 2014. október 2. 15:123.

    A kérdés még mindig az, hogy csak a mostani oltóanyagokban találhatóak meg ezek az "idegen szemcsék" vagy a korábbiakban is?

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-02  14:41
  4. 2014. október 2. 14:412.
    Legyenek szívesek egy olyan cikket is megjelentetni, amelyben egy szakértő/hozzáértő orvos vagy bárki, aki tényleg 100%-osan képben van a témával közli velünk olvasókkal azt is, hogy ez csak a mostanában (augusztus-szeptember-október elején) eladott agyhártyagyulladás elleni oltóanyagokra vonatkozik ez a vas-oxidos szennyezettség, vagy a korábban (akár március-április-május-június-júliusban) vásárolt oltóanyagokra is? Tisztázhatná végre valaki ezt az egész védőoltás mizzériát, mert eddig azzal félemlítették meg a szülőket, hogy szinte bűntényként állították be, ha valaki nem értett egyet a védőoltásokkal és nem akarta beoltatni a gyermekét, most viszont már lassan egy 1 éve egyre erőteljesebb "hangok" szólalnak fel a médiában akár internet, akár újság, akár tévé és rádió által arra vonatkozólag, hogy sokkal nagyobb "gyilkosok" vagyunk mi szülők, ha beoltatjuk a gyermekeinket, mert a védőoltások tele vannak szennyeződésekkel, (abortált embriók, madarak, majmok kötőszöveteivel, formaaldehiddel, higannyal stb.) ráadásul azok a kutatók, akik egy kicsit is jobban belemélyedtek ebbe témába, mind rájöttek, hogy a védőoltások sokkal többet ártanak az immunrendszernek és magának az egész emberi szervezetnek, mint amennyit állítólagosan használnak. Mi az igazság? Mi a helyes? Részemről egyáltalán nem értem, hogy egy alig pár hónapos csecsemő még gyenge, éretlen kis szervezetét miért kell rögtön "lebombázni" többféle védőoltással? Miért kellenek a csecsemőkorban beadott oltások után pl: 6 vagy 11 éves korban ismétlőoltásokat beadni a gyerekeknek? És miért kampányolnak újabban ekkora vehemenciával, ennyire erőszakosan a HPV oltás beadása mellett? És mi van azokkal a babákkal, akiknek a szülei tudtán kívül lettek szennyezett oltóanyagokkal beoltatva? Azok viseljék el, ha a babájuknak esetleg emiatt lesz valamilyen életreszóló betegsége, amivel ugyan együtt lehet majd élni, de azért nagyon megkeserítő lesz a gyerekre nézve???? Az elmúlt hónapokban elég rendesen elkezdtem beleásni magam ebbe a témába és már jóideje úgy érzem, nem csak 1-2 "elvetemült" ember rémisztgetése a népirtás, hanem valós tény.

Címlap

top