Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Szexuálisan nem tudok megfelelni a feleségem elvárásainak!"

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 12:28
,,Mindent megteszek a feleségem kedvéért, mert meg akarok neki felelni, szerelmes vagyok belé. Sokat változtam, most azonban azt érzem, hogy nem találom önmagam, mintha nem a saját bőrömben élnék, mintha nem is én lennék az a pasas, aki itt ül. Ha nagy nehezen el is kezdődik a szex, pillanatok alatt elmúlik a merevedésem!" Egy olyan kapcsolat történetét mesélem el, ahol a férfi feladta a személyiségét, szokásait azért, hogy ,,elég jó" legyen újdonsült párjának.

Nők Lapja Café: ,,Szexuálisan nem tudok megfelelni a feleségem elvárásainak!"
  1. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2014. október 2. 13:503.

    Hááááááááááááááát...


     


    Szerintem már eddig is túl sokat tettél.


    Csak azt nem értem, hogy egy válással a hátad mögött hogy tehettél ilyen ostobaságot.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-02  12:28
  2. 2014. október 2. 12:282.
    A srác érdekében remélem, hogy kötöttek házassági szerződést - ha a személyiségéből kiforgatta a hölgyemény, akkor ha végül csalódik, a vagyonából is kiforgatja majd... Na mindegy. Nagyon nem tűnik működőképesnek, ha nem akar mindkét fél változni, akkor nem fog menni. Mennyivel jobb úgy sportolni, fogyni, ha a másik megfogja a kezedet, és elmentek együtt kocogni reggelente! Mennyivel jobb azt érezni, hogy elfogadnak úgy ahogy vagy, testileg-lelkileg. Nem is értem mit akart a csaj, összejött egy kopaszodó kövér sráccal, aki kedves és szerelmes, és pár hónapra rá kapott egy hajas sovány szomorú szerelmes "hőst". Ráadásul igen fiatal a kapcsolat, még két éves sincs, ilyenkor még minden hormonvezérelt, nem derültek ki a nagy titkok. Rosszat sejtek.

Címlap

top