Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Csontsovány modell miatt támadták McCartney-t - fotó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 11:36
  1. 2014. október 4. 22:065.

    a divattervezők  vagy buzi férfiak vagy leszbikus nők

    előzmény:
    vahúr (2)
    2014-10-02  11:36
  2. 2014. október 4. 21:144.
    Pilizota, nem az a baj, és nem csúnya (bár valóban baromi vékony), hanem az, hogy az ilyen divatfotók alapján nem lehet megállapítani, hogy a csaj anorexiás, vagy vékony. Tehát simán kitehetik egy techinkailag haldokló ember képét is szépen kifestve... Ez a baj, nem konkrétan az, hogy ez a nő milyen alakú, mert vannak ilyen keszeg emberek, semmi baj. Csak egy divatfotón szereplő ilyen forma olyan, mintha elvárnák az összes nézőtől, hogy ilyen alakú legyen, ami viszont irreális és hülyeség. Ezerszer inkább a Crawford, főleg, hogy ez a nagyon szúnyog típus sokszor izomtalan is, ami meg végképp egy olyan dolog, aminek nem kéne példának lennie.
  3. 2014. október 2. 17:133.
    Tényleg csúnya gebe ez a modell. Sajnos a mostani modell-divat ez a csonti lett. Ez már nekem sem tetszik. A Régi Nagyon voltak Jók: Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer. Nem betegesen vékonyak, hanem sportosak. Volt csipőjük, mellük, nem lógott ki a bordájuk.
  4. 2014. október 2. 11:362.
    Sosem értettem, mire alapozzák, hogy női ruhát el lehet adni úgy, hogy egy 12 éves kamaszfiú testére adva reklámozzák. Van olyan nő, akinek ilyen az alkata, de igen elenyésző százalék, és semminek sincs semmi alakja rajtuk. Vagy most ez lenne a trend? Szándékoltan alaktalan, idomtalan rongyokba bugyolálni magunkat? Androgünitás?

Címlap

top