Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Íme, ilyen a valódi női test! - aktfotók

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 08:56
Csípőszélesség, kosárméret, testtömegindex, derékbőség: millió mérőszám hivatott megmondani, milyen az ideális női test - tönkretéve ezzel nők millióinak önértékelését. Ezek a számok nem léteznek, hívja fel a figyelmet egy újabb kampány, a ,,Real Women, Real Bodies", melyben hús-vér nők vállalják, hogy megmutatják valós idomaikat. Bár a fotókon csak a sziluettek látszanak, az üzenet mégis szép.

Nők Lapja Café: Íme, ilyen a valódi női test! - aktfotók
  1. 2014. október 3. 00:374.
    A baromságok hablatyolása helyett,szóljon a bölcsesség...!
    A FOLYÉKONY SZÉPSÉG /Bhaktivedanta Swami/
    Egyszer egy világi férfiú beleszeretett egy gyönyörű lányba. A lány nemcsak megjelenésében volt gyönyörű, de jelleme is szent volt, s ezért nem tetszett neki a férfi közeledése. A férfi azonban kitartó volt, ezért a lány megadott neki egy hét nappal későbbi időpontot, amikor találkozhatnak.
    A szép lány, hogy kinyilvánítsa az abszolút igazság szépségét, egy tanulságos módszert alkalmazott. Nagyon erős hashajtókat vett be, s mindent, amit kihányt és kiürített, összegyűjtötte egy edénybe. A hashajtónak köszönhetően a gyönyörűnek tartott lány olyan sovány lett, mint egy csontváz, bőre elszürkült, csodálatos szemei karikássá és beesetté váltak. Így várta a kitűzött órában a találkozást.
    Az izgatott férfi megjelent a színen, s a visszataszító lánytól, akit ott talált, a gyönyörű lány felől érdeklődött, akivel találkozni szeretett volna. A lány bizonygatta, hogy ő az, akit keres, ám szánalmas állapota miatt a férfi nem ismerte fel.
    A lány végül bevallotta, hogy szépségének a nektárját külön edényekben tárolja, és most ezt hódolója rendelkezésére bocsátja. A reménykedő úriember odavezette az ürüléket és hányadékot tartalmazó edényhez, melyek kibírhatatlan bűzt árasztottak. Az érzékei rabságában élő férfi megértette a ,,folyékony szépség" leckéjét, s szent lány jóvoltából képessé vált arra, hogy különbséget tegyen az árnyék és a valóság között.
    A lélek tehát kapcsolatba kerül az anyaggal és hiányos tudásának köszönhetően azonosítja magát - és másokat - a folyton változó anyagi testtel. Valójában azonban a test nem több, mint egy ruha, melyet a lélek kényszerűségből visel. A test az élet folyamán egyfolytában változik: megszületik, fejlődik, állandósul, utódokat hoz létre, megöregszik, végül pedig elpusztul. Mindezek a változások azonban nem érintik a testen belül lakozó örökkévaló lelket.
  2. 2014. október 2. 21:543.
    Én szerintem ezek a mérő számok egy nagy hülyeség, mert én sem vagyok tökéletes, akkor másiktól mér akarom elvárni. Úgy kell elfogadni a másikat, ahogy van és a hibák sokszor nagy előnyt jelentenek. De a csoda, ha találunk, olyat aki miden hibánkkal elfogad bennünket. Otthon nem lehet alakoskodni.
  3. 2014. október 2. 08:562.
    Ha én tetszem valakinek, akkor őt nem érdekli, hogy mi az ideális méret. Az emberek nem úgy választanak párt, hogy kezükben van a mérettáblázat. Még szerencse, mert akkor nem sokan kelnének el.

Címlap

top