Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szülei biztatására cigizik a kétéves kisfiú

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 2. 02:24
Az senkinek nem újdonság, hogy a gyerekek a szüleiket utánozzák, az azonban egy kicsit meredek, hogy egy kétéves cigarettázzon - ráadásul a szülei biztatására.

Nők Lapja Café: Szülei biztatására cigizik a kétéves kisfiú - videó
  1. 2014. október 2. 12:406.

    Pedig ez sajnos igazi cigi, igaz alig de látszik ahogy füstöl.


    Gyámügy gyereket biztonságba helyezni, a szülőket pedig elköttetni. Minimum.


    Döbbenet!

    előzmény:
    eda-1952 (5)
    2014-10-02  10:11
  2. 2014. október 2. 10:115.

    Szerintem nem valódi cigi: nem parázslik, nem füstöl és amikor többször imitálja a gyerek, hogy leveri a hamut, nem lesz rövidebb a hamus rész. És  a végén sem látszik (mert nincs  a képen), hogy a hamutartóba kerül hamu. Ezzel együtt szívfájdalom nélkül fel tudnám pofozni a szülőket.

    előzmény:
    Anda39 (4)
    2014-10-02  09:55
  3. 2014. október 2. 09:554.

    Vannak döbbenetes esetek, amikor kiderül, hogy a szülők mennyire nem alkalmasak gyereknevelésre!


    Most a szigetszentmiklósi gyerekbántalmazás jutott eszembe, épp a napokban olvastam, hogy miken kellett szegény gyerekeknek végigmenniük évek alatt, mert senki nem tett semmit, akinek kellett volna!


    Ráadásul az ilyenekkel nem lépnek fel elég szigorral, és a lehető leggyorsabban.


    A mi falunkban is történt olyan, hogy a 10 éves gyerek cigizett s suliban, mire a tanár elment a szülőhöz beszélgetni erről. Mi volt az anya válasza: "tudok róla..." közben meg megvonta a vállát és mosolygott. Nem hallottam, hogy bármi is történt volna ezügyben! Természetesen ez nem elegendő indok, hogy elvegyék a gyereket az anyjától, de valami módon kényszeríteni kellene, hogy ne legyen ennyire felelőtlen!

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-10-02  02:24
  4. 2014. október 2. 02:242.
    A youtube-os kommentek szerint ez nem igazi cigi, hanem egy ciginek kinéző toll. Lehet, hogy igazuk van, én sem nagyon láttam füstöt.
    Mindenesetre akkor is nagyon gáz, ha nem igazi. Ha pedig rendes, égő cigi volt a gyerek kezében, akkor nagyon remélem, hogy lett következménye a dolognak, ha már nyilvánosságra került és ez a szerencsétlen gyerek már nem a "szülőknél" van.

Címlap

top