Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kellemetlen helyzetbe került a TV2-nél Lajsz András

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. október 1. 07:12
Felháborodottan távozott a Sztárban sztár felvételéről Lajsz András, mixer.

Nők Lapja Café: Kellemetlen helyzetbe került a TV2-nél Lajsz András
  1. 2014. október 1. 11:267.
    Én sem szeretem a "celeb"-eket /nem tudom mitől azok/. De! Amire a biztonsági őrök feljogosítva érzik magukat, az is felháborító néha. Ráadásul a rájuk vonatkozó jogszabályok is túlzásba esnek néha. Pl. A biztonsági őr őrzi a rábízott magánterületet. Ugye!? Az oda belépőt, kevés kivételes helytől eltekintve, igazoltatja, legtöbbször még egy könyvbe is beírja. Ugyanez fordítva, a rendőr őrzi a közterületet. Mit szólnánk, ha a lakásából, házából, telkéről, közterületre kilépőt a rendőr igazoltatna, és egy nagy könyvbe beírna.
  2. 2014. október 1. 11:206.

    "1957. október 30-án született Debrecenben.
    A vendéglátó-ipari szakmát 1971-ben a már akkoriban is mércének számító Gundel Étteremben kezdte.
    Az étterem 1973 és 1981 között zárva tartott, ez idő alatt több nagy szállodában és a Parlamentben dolgozott protokoll-pincérként. 1981-ben végezte el a mixertanfolyamot, mestere Kiss Károly, alias Charley bácsi.
    Az újra megnyitó Gundelben már a bárpult mögött örvendeztette meg vendégeit egészen 1994-ig.


    A következő években számtalan hazai és nemzetközi mixerversenyen indult, amelyek mindegyikén helyezést vagy különdíjat nyert. Többszörös magyar bajnok és számos nemzetközi versenyen szerzett komoly szakmai elismerést. A 2000-ben Szingapúrban megrendezett Világbajnokságon szerzett 3. helyezésére a legbüszkébb, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől kapott "A magyar éttermi kultúráért" megítélt Schnitta Sámuel díjra.


    A Magyar Mixer Szövetség alapító tagja, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökségi tagja, a Mixer Bizottság Elnöke."


     


    Az más kérdés, hogy média celebet csinált belőle.

  3. 2014. október 1. 11:035.

    Látom megint csak fikázni tudnak egyesek. Az sem érdekes, hogy mi van a cikkben. És ráadásul igazából azt sem tudják, kiről fröcsögnek. Szégyelljétek magatokat!

  4. 2014. október 1. 10:124.
    Már az utolsó leszerepelt celeb is világsztárnak képzeli magát?
  5. 2014. október 1. 08:383.
    Apropó! Nem is értem, hogy hol volt a vörös szőnyeg? De utálom az ilyen nagyképű senkiket,
  6. 2014. október 1. 07:122.
    nem is érdemel mást....sztár ? hihi

Címlap

top