Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lagzi Lajcsi visszavágott Majkának és Hajós Andrásnak

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. szeptember 30. 07:26
Nem hagyja magát Lagzi Lajcsi, akit keményen kritizált Majka és Hajós András a Sztárban sztár műsorában.

Nők Lapja Café: Lagzi Lajcsi visszavágott Majkának és Hajós Andrásnak
  1. 2014. szeptember 30. 19:307.

    Kár, hogy Lajcsinak nincs tíz deka humorérzéke sem. Mert ha lenne, nevetne egy jót az egészen. És örülne, hogy néha legalább valakinek eszébe jut még. Ha másért nem, parodizálni. Mondjuk én sose szerettem a munkásságát, mert a mulatós zenétől kiráz a hideg. Ő nem hungarikumot hozott létre, hanem egy csomó pénzt. De nem irigylem tőle. Inkább sajnálom, hogy tényleg így besavanyodott. A többi parodizált ember eljött, segített a versenyzőknek, drukkoltak a stúdióban és egy jót nevettek a paródián. Neki ez nem megy, kár.


    Majka tényleg nem egy agytröszt. De amiért odaültették, az egész jól megy neki. Élő adásban legalább meg tud szólalni, mindig mond valami velőset. És még elvállalta a szemét zsűritag szerepet is. Hajós pedig kifejezetten humoros. És a zenéje is közelebb áll hozzám, mint Lajcsié. Ez van. Még jó, hogy nem Lajcsi ül a zsűriben. Az rosszabb felosztás lenne.

  2. 2014. szeptember 30. 14:296.
    Ki az a Majka? Hétvégén 40-50 embrnek orditozik,ugrándozik lepukkant discókban.A másik gyökér a Hajós,akinek saját bevallása szerint csak bukott műsora volt.Ott tartunk hogy ezek mondhatnak véleményt.
  3. 2014. szeptember 30. 14:255.
    Nem lagzi úr rajongóit akarom becsmérelni ,csak a realitásra kivánom felhivnin a figyelmet. Én sem Majkát Sem Hajóst nem szeretem .De , Lagzi L (annak idején több lap is véleményezte tevékenységét) egy hivatásos népbutitó, egy harmad osztályú zenész aki nem tud énekelni.Ő nem hungarikumot hozott létre, hanem a hungarikumot tette tönkre . Tehát Majkának és Hajósnak tökéletesen igaza van . Ha valakinek ez a lebutitott tevékenység tetszik az legyen a magánügye.
  4. 2014. szeptember 30. 13:154.

    Igaza van Lajcsinak, ő már akkor is volt valaki - ha ez tetszik valakinek, ha nem! - amikor Majka, meg Hajós még sehol sem volt! Egyébként lehet Lajcsit irigyelni azért, amit elért egyedül, kemény munkával. Egyebekben pedig "valaki" ha már eszébe jutott valakinek, hogy őt játssza el Attila!  Az irigység sokszor még mindig ordít egyesekből!

  5. 2014. szeptember 30. 07:463.
    Egy kezemen meg tudnám számolni azt a pár igazi zenészt akit számon tartanak a világon,és most nem arra gondoltam,hogy magyarlakta területen sikeres. Az ilyen Lagzi Lajcsi meg Kökény Attila,Majka,Zámbó Imre meg a többi selejt csak itthon jelent valakiknek sikeres embert!
  6. 2014. szeptember 30. 07:262.
    húúú de kemény volt, mint a vídia ................

Címlap

top