Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ilyen a hiteles apróhirdetés

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. szeptember 23. 19:26
Egy apróhirdetés hitelessége pillanatok alatt alakul ki vagy veszik el az azt olvasó előtt. A sok kis részlet tudat alatt befolyásolja az olvasót, és ha nem ügyelsz ezekre a részletekre, a hirdetésed nem ér célt. Megmutatjuk, hol bukhatod el vagy nyerheted el az érdeklődő - leendő vásárlód - bizalmát.

Nők Lapja Café: Ilyen a hiteles apróhirdetés
  1. 2014. szeptember 26. 10:403.
    Startlapon az a cím : Óriásit buktak egy apróhirdetésen! Állatok vagytok firkászok! :)
  2. 2014. szeptember 23. 19:262.
    Főcím: Óriásit buktak egy apróhirdetésen. Kérdem: ki, hol, mennyit és mit bukott el a hirdetésen? Az első bekezdés szerint: Fogalmazni csak gondosan, szépen, ...majd ,,korrekt nyelvezettel és hibátlan helyesírással a bizalmat erősíthetjük... Jó lenne, ha ezt a cikkíró is megtanulta volna, akkor nem adna ennyire hamis, félrevezető címet az írásának!

Címlap

top