Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Milliós büntetést fizethet Schobert Norbi

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. szeptember 23. 05:51
Bár a Norbi Update eleget tett a magyar jegybank kérésének, azonban ez még mindig nem elegendő ahhoz, hogy feloldják a részvények értékesítését gátló felfüggesztést - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Milliós büntetést fizethet Schobert Norbi
  1. 2014. szeptember 23. 09:534.
    Engem valahogy nem tudnak megvezetni, akkora színjátszás az egész életük, sehol egy őszinte gesztus.....:( Nem értem, hogy hihetnek nekik, hiszen semmi végzettség, semmi hitelesség nincs a termékük mögött. Én még emlékszem, amikor kiderült, hogy a neve alatt mentek olyan élelmiszerek, amik nem feleltek meg az előírásnak....:( Azzal nem dicsekednek, hogy többségük vissza is hízta a leadott súlyt...:(
  2. 2014. szeptember 23. 07:313.
    Sóher és a gazdaság - botrányok garmada! Még a szeme sem áll jól ennek az embernek, olvashattuk már, hogy hány embert vágott át, na, most legalább a körmére néztek.
  3. 2014. szeptember 23. 05:512.
    Van Isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Címlap

top