Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Prostituáltnak nézett a rendőrség egy színésznőt

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. szeptember 17. 13:50
Megbilincselték A Django elszabadul című film sztárját.

Nők Lapja Café: Prostituáltnak nézett a rendőrség egy színésznőt
  1. 2014. szeptember 17. 13:502.
    Istenem, mikor jön el az az idő, amikor egy ilyen cikk után, amikor az igazság kiderül, készül egy: "Elnézést kérünk olvasóinktól, hogy félretájékoztattuk önöket- mentségünkre szolgál, hogy igen nagy az igény a leplezetlen rasszizmus bemutatására" -című nlcafe cikk.
    Mert hogy a történet mára már világos, legalább is amerikában: Daniéle Watts és férje ugyanis egy parkolóban nyitott ajtó mellett szeretkezett a kora délutáni órákban. A szemtanúk szerint, akik ezt végignézték, a törlőkendős befejezés valójában eléggé kurvásra sikerült. Szóval mit kellett volna csinálniuk a rendőröknek, ha kihívták őket egy botrányos-nyilvános kúráshoz? Daniele pedig ezzel a "csak azért mert néger vagyok" rasszista váddal, no meg az egész történettel, tovább erősítette a sztereotípiákat- gratulálunk!
    http://www.tmz.com/2014/09/15/django-actress-d aniele-watts-lapd-race-card-fame-audio/

Címlap

top