Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nem lesznek többé gyógyíthatatlan betegségek

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. szeptember 1. 21:19
Személyes élmény: egy hozzátartozómnál súlyos, daganatos betegsédet diagnosztizáltak, és az eredmények alapján a kilátásai igen sötéten alakultak. Az orvos, aki komoly tekintély a maga területén, amikor közölte velünk a hírt, igen furcsa és szakszerűtlennek tűnő kijelentést tett: a hit a gyógyulás lehetőségében igen fontos faktor. Így volt, bizony. Az hiszem, a jó terápia mellett a gyógyulásba vetett rendíthetetlen hite húzta ki végül is a slamasztikából az öreget.

Nők Lapja Café: Nem lesznek többé gyógyíthatatlan betegségek
  1. 2014. szeptember 1. 21:192.
    Az a helyzet az orvosokkal, hogy se velük, se nélkülük nem tudunk igazán létezni. Mindenesetre
    a felelősségünk közös, mert mindegy hogy valaki milyen státuszban van, a végén ugyanúgy megyünk mint ahogyan jöttünk. Ezért lenne jó, hogy ezt tudva tanuljunk egymástól.

Címlap

top