Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kata főz: csirkemell uborkás mártással

N?k Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 29. 13:56
Az uborka azok közé a zöldségek közé tartozik, amit inkább nyersen szoktunk fogyasztani, de mindig is kíváncsiak voltunk, vajon mit tudhat sütve. Ehhez mutat most Kata egy nyárias receptet csirkemellel, amihez kovászolni való uborkából készít tejszínes mártást.

Nők Lapja Café: Kata főz: csirkemell uborkás mártással
  1. 2014. szeptember 6. 15:4512.
    Ááááá, nem kovászos uborka, hanem kovászolni való! Olyan hiteltelen vagy így... :(
    Nem lehetne arra odafigyelni, ha már rendszeresen videókat készítesz, hogy ne beszélj hülyeségeket?

    Amúgy a recept tetszik. Én ehhez egy hideg köretet tudnék még elképzelni, joghurtos uborkakockákat, fűszerezve.
  2. 2014. szeptember 6. 15:4011.
    Ááááá, nem kovászos uborka, hanem kovászolni való! Olyan hiteltelen vagy így... :(
    Nem lehetne arra odafigyelni, ha már rendszeresen videókat készítesz, hogy ne beszélj hülyeségeket?

    Amúgy a recept tetszik.
  3. 2014. augusztus 30. 14:3010.

    Rátapintottál a lényegre.

    előzmény:
    eda-1952 (9)
    2014-08-30  08:16
  4. 2014. augusztus 30. 08:169.

    Hááát...ezt  a szöveget  mindig beteszik a róla szóló receptes cikkek elejére, pedig elég vicces: attól, hogy bárki bárhol él, még nem következik, hogy a "levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét"..)))) A főző kurzusok az emlegetett szinten meg szerintem elég borsos árúak, de a jelek szerint nem védenek meg attól, hogy majdnem minden cikkben valami szarvashibát elkövessen. Ez a kovászos uborka fájt...)))

    előzmény:
    Csendike (8)
    2014-08-29  22:59
  5. 2014. augusztus 29. 22:598.


    A cikk elejét szerettem volna  másolás után beilleszteni, de  csak így sikerült.

    előzmény:
    eda-1952 (7)
    2014-08-29  20:09
  6. 2014. augusztus 29. 20:097.

    A link  a fórumnyitóra visz.

    előzmény:
    Csendike (5)
    2014-08-29  15:27
  7. 2014. augusztus 29. 19:576.

    Kata én akkora bazi nagy legyet nem tűrnék meg a konyhámban, amekkora a tiédben repked 1.21-nél a videón.

    előzmény:
    N?k Lapja Cafe (1)
    2014-08-29  13:56
  8. 2014. augusztus 29. 14:474.

    Meghallgattam miattatok és tényleg kovászos uborkát mond..)) Szegénykém biztosan azt hiszi, hogy van a kígyóuborka (tulajdonképpen nem is túl régen) és van a kovászos..))) Hozzátenném, hogy ekkora nagy uborkák már salátának valók és nem kovászolni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (3)
    2014-08-29  14:22
  9. 2014. augusztus 29. 14:223.

    Azt irjak: Michelin csillagos sefektol leste el a fozesi trukkoket


     


    Kozben nem tud kulonbseget tenni a Kovaszos uborka es a kovaszolni valo (nyers) uborka kozott.


     


    Igen, tudom, ismeretsegi alapon lehet itt (hirdetesi) felulethez jutni, mint blogger. De azert megtisztelhetnek a forumozokat, hogy legalabb valami jol fozo bloggert allianak ide ki. Millionyi szuper blogger kozul lehetne valasztani.

    előzmény:
    N?k Lapja Cafe (1)
    2014-08-29  13:56
  10. 2014. augusztus 29. 13:562.
    Én azt hiszem, hogy Kata egyáltalán nem kovászos uborkát, hanem KOVÁSZOLNI VALÓ uborkát használ, ami csak a méretet jelöli. Hatalmas különbség van ízben...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (0)
     

Címlap

top