Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Szex helyett állandóan csak veszekszünk"

N?k Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 26. 22:03
Harcmezővé vált kapcsolatok, sokszor ok nélküli viták és veszekedések sorozata. Félelem a közösen eltöltött estéktől, ahol az újabb összecsapások tarolhatnak. Szex nincs, a reménytelenség és meg nem értettség érzése sokkal erősebb a szexuális vágynál. Hogyan juthat egy pár ide, és mi lehet erre a megoldás, amikor szerelemmel és közös célokkal indultak el a boldogító igen kimondásakor?

Nők Lapja Café: ,,Szex helyett állandóan csak veszekszünk"
  1. 2014. augusztus 27. 16:343.

    A veszekedés rossz.


    Amikor a másik idegesít, már akkor szakítani kell. Ezzel elejét vehetjük a randa beszólásoknak és kellemetlen helyzeteknek.


    Bár sok ember van, aki az állandó cirkusztól nyer adrenalint - nálam ez csak elkedvetlenítő.

    előzmény:
    N?k Lapja Cafe (1)
    2014-08-26  22:03
  2. 2014. augusztus 26. 22:032.
    "sokszor ok nélküli viták és veszekedések sorozata. "
    Tessek mar kulonvalasztani a vitat es a veszekedest!!!!! Miert ne lehetne egy kapcsolatban erdek _, velemenykulonbseg ? Mast jelent a vita es mast a veszekedes. Teny hogy a sok veszekedes rossz hatassal van a turokepessegre , es karos, ha a masikrol olyat feltetelezunk amit nem tett meg. Felesleges ilyenkor a masik felmenoit okolni azert ami van es felesleges barkinek is a ket vitazo/veszekedo konfliktzsaba joindulatuan belepni.
    Minden vita es veszekedesnel gyorsan fel kell mernunk, hogy mire van "igenyunk"
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (0)
     

Címlap

top