Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A hiénák még mindig köztünk járnak

N?k Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 23. 09:38
,,Hello tourist du bist in Budapest, capitol of Hungary, For a little money I will show you this beautiful city..." Az Emil.RuleZ! olyan szépen bemutatta már egyszer a magyar fővárost a turistáknak, csak azt felejtették el, hogy a hiénákkal vigyázni kell.

Nők Lapja Café: ,,Hello tourist du bist in Budapest" - avagy a hiénák még mindig köztünk járnak
  1. 2014. augusztus 24. 18:314.

    Igazad van.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (2)
    2014-08-23  09:38
  2. 2014. augusztus 23. 13:483.
    Jaj,mert csak Bp-en,engem Bulgáriában és Olaszországban is próbáltak átvágni.
    De mondjuk Olaszban nemcsak a taxis.
    Ott alap,hogy minden vendéglátóegységben próbálnak csalni.
    Én mindig utánaszámolok a dolgokban,Olaszországban 1 hét alatt annyian próbálnak átvágni,mint másik 3 országban összesen.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (0)
     
  3. 2014. augusztus 23. 09:382.
    Nem a nagy flottával rendelkező cégek égetnek bennünket magyarokat, hanem az egyéni ügyeskedők
    A megoldás egyszerű. Be kell ülni egy ilyen autóba ketten hárman és bármilyen nyelven kezdeni beszélgetni. Amikor a fizetésre kerül a sor, kérni a blokkot,miután átadta (vagy nem akarja) elővenni egy igazolványt amely feljogosít és azonnali jogosítvány bevonásával megszüntetni a "munkaviszonyát." Ezt nem tudom miért nem lehet megoldani ilyen drasztikusnak tűnő eljárással.
    Belvárosi recepción dolgozom, számtalan ilyen panasszal jönnek be a vendégeink.
    Szívesen vállalnék ilyen jellegű munkát, hiszen valahogy meg kellene állítani ezt az image romboló tevékenységet. Még fizetést sem kérnék érte...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (0)
     

Címlap

top