Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hazug, tanárral kavaró kamaszok

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 4. 12:52
Gondoltam, írok egy kritikát a Pretty Little Liars (Hazug Csajok Társasága) sorozatról, elvégre a hétvégén ledaráltam 18 részt, igazi hős vagyok. De rájöttem, hogy összesen öt gondolatom támadt az egész tinis drámáról.

Nők Lapja Café: Hazug, tanárral kavaró kamaszok
  1. 2015. július 17. 12:014.
    1. Amúgy ha nem érdekel a sorozat akkor minek nézed?? 2. Már elegem van az ilyen emberekből akik csak KRITIKÁKAT keresnek akár egy sorozatról akár egy filmről!! 3. HA NEM TETSZIK NE NÉZD! ILYEN EGYSZERŰ! 4. ÉS BIZTOS UNALOMBÓL KEZDTED EL NÉZNI HOGY ITT EZT A CIKKET MEG TUDD ÍRNI! BOCSI HOGY EZT MONDOM DE EZ SZÁNALMAS. 5. ÉS PL. HA VALAKI MÉG NEM KEZDTE EL A SOROZATOT AKKOR CSAK A CIKKET OLVASSA EL AKKOR NEM FOG TETSZENI A SOROZAT MERT ILYEN IDIÓTÁTÓL (AKI MELLESLEG CSAK 18.RÉSZT NÉZETT MEG ) ELMEGY A KEDVE. 6. ELŐSZÖR NÉZD VÉGIG A SOROZATOT ÉS UTÁNA ÍRJ KRITIKÁKAT......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. 2014. augusztus 4. 13:133.
    Ha valakinek lövése sincs a sorozatokról az miért ir sorozat-filmkritikát?
    A másik, ha valaki ennyire a kákán is csomót kereső tipus az egyáltalán mi a fenének néz bármit is. Ez egy film, egy sorozat a népek szórakoztatására készült. Miért kéne bármi köze hogy legyen a realitáshoz?
    Amúgy igen szokás beleszeretni tinilányoknak a dögös tanárba és igen szokás igy kiglancolva suliba járni. Ez igy volt már huszonöt éve is, manapság méginkább így van.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-08-04  12:52
  3. 2014. augusztus 4. 12:522.
    Ha ennyire rühelled a sorozatot, minek néztél meg belőle 18 részt? :P
    (Az egyik főszereplő csaj - tényleg mind tök egyforma, ne várjátok tőlem, hogy megjegyezzem, melyik) ----- na persze :D

Címlap

top