Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Milliókat fizetett Ördög Nóra az átigazolása miatt

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 2. 08:18
Rendezte a büntetést, így megúszta a több milliós pert a műsorvezető.

Nők Lapja Café: Milliókat fizetett Ördög Nóra az átigazolása miatt
  1. 2014. augusztus 19. 19:266.
    Gondolom,hogy ennél a csatornánál,hogy "ne váljon unalmassá..."! Dr. Öveges József professzor úr nyomdokaiba lép,s fizikai kísérletek,tömkelegén keresztül fog hosszasan előadást tartani a kvantum fizika új lehetőségeiről,vagy az atom magkutatás terén fejti ki bővebben az "új impulzusait...!" A végére csak egy ősrégi népi megfigyelés jutott az eszembe,(természetesen nem a hírhez,s a hírben szereplőhöz kapcsolódik...),miszerint; - " Ha a szart felteszik a polcra,már is lekvárnak képzeli magát...!"
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_248323 (0)
     
  2. 2014. augusztus 2. 11:275.
    "De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá."

    -Kérdem én én mi ez az új impulzus??

    -Esetleg egy tudományos műsort fog vezetni?
    -Netán sportműsorokat?
    -Talán valami komoly kulturális műsort?
    Nem! Ugyanolyan sz*r bulvár műsorokat fog vezetni mint eddig csak más lesz a címe és a női w.c.-be más színű a csempe. Ennyi az egész.
    Ott is milliókat kaszált, itt is milliókat fog.
  3. 2014. augusztus 2. 10:374.
    Azt a pár millió Ft-t zsebből kifizette, vagy a TV2 átvállalta .
    Kata41 Melyik magyar csatorna ad nézhető , kellemes kikapcsolódást adó műsort.
  4. 2014. augusztus 2. 10:083.
    Nem tartottam Ördög Nórát celebnek, csak a sajtó felfújt valamit, amit nem kellett volna. Nem azt mondom természetesen, hogy ez a helyes útja az elválásnak egy munkahelytől, de ez az Ő dolga. A nagyobb "probléma", hogy bizony újabb celebek jönnek, a retekklub azt hiszi, hogy ezektől lesz nézettebb. Részemről nem nézem a vacakjait. Egyetlen nézhető műsor van, az a Szulejmán, de ezt sem ott nézem, mert tele van xar reklámmal, 10 perc alatt kétszer megszakítják a filmet. Rémesek!
  5. 2014. augusztus 2. 08:182.
    A legkevesebb, hogy kifizette a szerződésszegésért kirótt büntetést. Most már jöhetnek a fiatal tehetségek, a túlfizetett "pótolhatatlan" celebektől jobb megszabadulni!!!!!

Címlap

top