Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Berki Krisztián már megint durván elvetette a sulykot - videó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 1. 15:41
Saját módszerével próbálta kiengesztelni menyasszonyát Berki Krisztián, ám a drága ajándékkal nem ért célba Pamelánál.

Nők Lapja Café: Berki Krisztián már megint durván elvetette a sulykot - videó
  1. 2014. augusztus 3. 21:084.
    Eu megint egy színjáték, Pamelácska, hol ragad, mint a csiriz, hol meg játssza magát, meg túljátssza a ki falusi liba, főleg mikor manócskázik, meg gusztustalanul cuppogtatja a száját Berkin. Előbb kellett volna felébrednie, nemrégiben még játszotta az agyát, hogy nem megy Berkihez. De azért haza ment egy kicsit kefélni, hogy kisimuljon, mint mondta Berki, bele gebed, hogy nem ugráltathatja úgy Berkit, ahogy ő szeretné ...... dehogynem kell neki az ékszer, alig várja, hogy hordhassa, de kell egy kis felhajtás, nehogy azt mondhassák, na az meg kellett, kicsit kéreti magát, kicsit nyafog, kényeskedik, olyankor feláll a szőr a hátamon ..... dehát ezért fizeti a csatorna
  2. 2014. augusztus 1. 18:003.
    Ez mind meg van rendezve,szerkesztve! De jól csinálják,nekem tetszik! Jókat szoktam szórakozni rajtuk. Egyik kedvencem A BERKI!
  3. 2014. augusztus 1. 15:412.
    Ezt a torzót az orangután is kitessékelné -m ég az állatkertből is- ha szabadon járkálhatna!ű

Címlap

top