Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Így romantikáztak Sarka Katáék - videó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 1. 15:08
A Mokka stúdiójában mesélt megismerkedésük nyolcadik évfordulójáról Sarka Kata.

Nők Lapja Café: Így romantikáztak Sarka Katáék - videó
  1. 2014. augusztus 15. 10:454.
    "Vicces volt, mert én az apukámmal voltam ott akkor, ő pedig az akkori barátnőjével, mégis odajött, és elkérte a számom" - mesélte boldogan ..." Teeee jóóóó éééég,ez elképesztő,hogy ezen nevet,s még büszke is rá....! S az is,hogy a két műsorvezetőnek szemrebbenés nélkül nyalniuk kellett az egész riport alatt,nos az nem kis teljesítmény,mert amúgy egy teljesen szerethető intelligens tv-sek...! (érdekes lenne meghallgatni,hogy mi is a privát véleményük...!)Ahol elveszik a szerelem,az értékrend, már tényleg nem az én világom....! Még jó,hogy nem ettem tele magamat...! Nem tudom,hogy jutott az eszembe,de olvastam valahol; -Kérdés;-"Létrejöhet-e szexuális kapcsolat egy majom és egy nő között...?"-Válasz;-"Kizárt dolog,mert a majomnak nincs pénze...!"
  2. 2014. augusztus 2. 10:033.
    És erre büszke?
  3. 2014. augusztus 1. 15:082.
    ebben a mondatban benne van minden patkányság:
    Vicces volt, mert én az apukámmal voltam ott akkor, ő pedig az akkori barátnőjével, mégis odajött, és elkérte a számom" - mesélte boldogan Tatár Csillának a Miss World Hungary főszervezője, akit édesapja kezdetben óva intett Hajdútól.
    most akkor sarka kata mesélte vagy miss world ügyintézője, vagy tapló péter neje vagy kicsi dopemen jóbarátnője?
    mitől lett mese közben boldog? felizgult tatár csillára?
    attól meg ne legyél boldog, hogy obersovszky klon férjed, annak idején, az akkori barátnője elött kikezdett veled és elkérte a számod! pár év múlva erre számíthatsz te is.
    javaslom külön kezd el gyüjtőgetni az öreg napjaidra!

Címlap

top