Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Komolyan támadják a Vajna házaspárt

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 1. 07:58
Egyre több támadás éri a Vajna házaspárt a vagyonuk miatt.

Nők Lapja Café: Keményen támadják a Vajna házaspárt
  1. Torolt_felhasznalo_413693
    Torolt_felhasznalo_413693
    2014. augusztus 14. 15:3375.

    Maszi, aki nem a saját bőrén tapasztalja azt a tömény szennyet, ami az elmúlt öt évben itthon történik, az soha nem fog téged megérteni....... meg nem is érdekli.


    A mindenféle mutyiban nyertes csókosok meg úgysem veszik ki fejüket szeretett vezérünk hátsójából..... hidd el, felesleges:-(

    előzmény:
    maszi (70)
    2014-08-05  19:47
  2. Torolt_felhasznalo_847522
    Torolt_felhasznalo_847522
    2014. augusztus 14. 14:4975.
    Szep par. Delceg ferj es okos feleseg...
  3. 2014. augusztus 6. 04:3273.
    Elbeszelunk egymas mellet es amit mondasz nem erv. Ui. itt is tortennek husba vago dolgok. mivel az utolso valasztasnal  nem a regi kormany nyert, csak hogy peldat emlitsek bizonyos helyeken ahol eddig ingyenes volt az orvos ott most fiZetni kell pl. a gyerekeseknek.

    elvettek jelentos tamogatast azoktol ahol egy gyerek van, plusz a nyugdijasok nyugdija nem fog emelkedni csak max, fel szazalekot az inflaciot kovetendo.

    meghosszabbodik a varolista a korhazakban de ami meg ennel is nagyobb baj ebben az allamban jovore bezarjak az orszag legnagyobb autogyarat a General Motort es kb 12 ezer ember kerul az utcara.

    ezek eleg rossz dolgok de a vilagon semmit nem tudunk ellene tenni. akkor most napi szinten hergeljem magam ezekkel? vagy hergeljek magukat mindazok akik erintettek? akkor majd visszakapjak a potlekot vagy nem lesz gyarbezaras?

    remelem a kovetkezo valasztason (valoszinuleg pont emiatt a gyarbezaras  miatt) el fog bukni a kormany. addig viszont ha afejem tetejere allok akkor se tehetek semmit a tobbiekkel egyutt.
    EZERT  mondtam hogy amit nem tudunk befolyasolni azzal nem huzom fel magam napont.

    Ja , es julius elsejetol felment a villanyunk 12 % ot . nekem az egyhavi villanyszamlam 300 dollar. egy palack gaz eddig 95 dollar volt most 113 lett elsejevel. szoval erint erosen. csak ha a foldhoz verem magam akkor is ennyiert fogjak adni a boltban.
    előzmény:
    maszi (70)
    2014-08-05  19:47
  4. 2014. augusztus 5. 20:1072.
    Kösz a bizalmat.... Ennyi hülyék vagyunk....
    Szerintem meg értjük, hogy miről beszélsz. Csak nem értünk egyet vele. Két külön kávéház.
    Egyébként én is itthon élek, mióta világra jöttem. De attól még nem fogom feleslegesen pörgetni magam olyanon, amin nem tudok változtatni. Olyanon meg pláne nem, amihez semmi közöm (ki kihez megy feleségül, mit posztol a FB-n, mit vesz a párjának szülinapra). Egészségére. De Te - már úgy látom - a rabja vagy ennek a dolognak. Ez pedig beteges. De te tudod, te életed.
    előzmény:
    maszi (70)
    2014-08-05  19:47
  5. 2014. augusztus 5. 19:5671.
    Teljesen igazad van!
    Aki itthon maradt,    az persze, hogy figyeli a napi történeteseket..  még akkor is ha sokat tud ellene tenni....
    Ha mindenki figyelné akkor lehetne tenni- hiszen még... ??  remélhetőleg 4 évente el tudunk menni választani.Ennyi maradt még nekünk---
    Remélem az elkövetkezendő 4 évben egyre többen leszünk igy.
    előzmény:
    maszi (70)
    2014-08-05  19:47
  6. 2014. augusztus 5. 19:4770.
    Végülis teljesen igazad van. Persze, ha én is külföldön élnék, nyilván engem sem érdekelnének ezek a dolgok. De én voltam anno akkora hülye, hogy itthon maradtam, úgyhogy így jártam.

    Én sem idegeskednék rajta, ha nem érezném hétről hétre, hónapról hónapra a saját és mondjuk a családom bőrén mindazokat amiket leírtam.

    Fene rágná magát ezeken, nekem is sokkal jobb lenne, ha tudomásul venném, hogy ez van és kész. De hiába magyarázom, mert úgy sem értitek meg, h miről beszélek.
    előzmény:
    Amarynda (68)
    2014-08-05  13:28
  7. 2014. augusztus 5. 13:3469.
    Te is szerencses alkat vagy mert akik ennyire izgatjak magukat mindenen azoknak meg az egeszsege is megsinyli ezt.

    en ugy vagyok vele a ferjem mindig azt mondta mar evtizedekkel ezelott, hogy azzal amin nem tudunk valtoztatni vagy azzal hogy masok hogyan elik az eletuket nem kell foglalkozni.  en eleg sokara jutottam el oda hogy meg tudjam ezt tenni de most mar vigan megy a dolog.

    Nem erdekel ha a szomszed megcsalja a hazastarsat, nem erdekel ha pedofil a politikus, nem erdekel ha lopott az X szall0da vezetoje. egyreszt mert ugyse tudok ellene tenni semmit masreszt meg az en eletemre nincs befolyassal.

    Ha te is azon rugoznal a kollega mennyivel keres toled tobbet akkor se lenne annyi a fizetesed viszont megkeserednenek a napjaid ettol.

    ugy latszik nem tul sokan vagyunk akik igy eljuk az eletunket, pedig szerintem ez alap lenne ahhoz hogy ne legyen annyi gyulolkodo es keseru ember.
    előzmény:
    ladybird65 (67)
    2014-08-04  15:59
  8. 2014. augusztus 5. 13:2868.
    Rendben. es mire mentek azzal hogy ezen idegeskedtek?

    valtozik  a legkisebb mertekben is valami?
    akik ellen /miatt ti idegeskedtek azoknak vagy tudomasuk sincs errol vagy szimplan nem erdekli oket.

    Ha egyfolytaban ezen ragod magad amiket felsoroltal  valtozik majd valami?

    mert akkor lenne ertelme ,maskulonben csak a sajat idegeid latjak a karat. de ha nektek ez igy jo, akkor csinaljatok nem tudok ra mit mondani.

    előzmény:
    maszi (66)
    2014-08-04  15:36
  9. 2014. augusztus 4. 15:5967.
    Hát ez az. Én sem értem, miért jó az nekik, hogy az ezeregy más bajuk mellett még ezen idegeskedjenek. Ahelyett, hogy simán ignorálnák ezeket az embereket. Én mondjuk szívfájdalom nélkül olvasom, engem nem zavar, hogy ki mit rak ki a FB-ra, mert nem vagyok fent. Az meg, hogy az nlc. mit citál ide, olyan egyértelmű a "nemes" gesztusuk. Valahol ők is ludasak abban, hogy embereket utálnak meg. Mondjuk ezzel a mentalitással már a diliházban lennék, mert az én kollégáim zöme is mocsok jól keres, főleg a régi motorosok. Az más kérdés, hogy számomra fura módon, az égvilágon semmit nem tudnak felmutatni a sok pénzből sem. Ezen aztán tényleg nincs mit irigyelni.
    előzmény:
    Amarynda (64)
    2014-08-04  11:02
  10. 2014. augusztus 4. 15:3666.
    Tudod, ha itthon is érvényesülne még mindig az élni és élni hagyni elv, akkor nem rugóznánk ezen.

    Én mindig azt mondtam, és azt mondom, hogy marhára nem érdekelne, hogy kinek mekkora a vagyona, és mit hogy üzletel, és ügyeskedik.

    - ha nem lopna, csalna, hazudna saját számlájára a nép nevében, és a néptől
    - ha nem úgy alakítanák a törvényeket hogy csak nekik legyen jó
    - hogy az én-mi adónkból történik az ő gyarapodásuk
    - hogy amig az al-al-al vállalkozónak - vagyis annak aki az effektív munkát végzi - nem fizetik ki a munkáért járó pénzt, azok csődbe mennek, ők pedig milliókat kaszálnak, - ja és hiába jelentik fel őket, semmi nem történik
    - ha nekem nem lennének megélhetési gondjaim úgy hogy a férjemmel mindketten dolgozunk becsülettel és tisztességgel - én speciel már 35. éve
    - hogy egy két keresős két gyerekes családban az iskolakezdés komoly anyagi teher
    - egy kétkeresős családban, ha az egyik családtag megbetegszik, mondjuk műtétre kerül sor, az komoly megterhelés a család számára, úgy, hogy mindkét fél évtizedek óta fizeti a tb-t.
    - hogy az éveken keresztül befizetett saját nyugdíjjárulékunkat a magánnyugdíjpénztárból lenyúlták, és bevitték a központi költségvetésbe, megígérték, hogy átteszik mindenkinek saját számlára, de ez azóta sem történt meg
    és sorolthatnám tovább.
    Ez már sok egy kicsit, és ezért vagyunk mi ennyire érzékenyek, és ezért nem tudunk nem foglalkozni ezekkel.
    előzmény:
    Amarynda (65)
    2014-08-04  11:28
  11. 2014. augusztus 4. 11:2865.
    En ezt is elhiszem, semmi okom ra hogy ketelkedjek benne, de csak azt tudom tanacsolni hogy amin nem lehet valtoztatni (lasd V-P vagy az eppen kormanyzo part) azzal igazan nem erdemes foglalkozni, hiszen csak elkeseriti meg felduhiti azt aki ennyire a szivere veszi.
    előzmény:
    maszi (62)
    2014-08-04  10:11
  12. 2014. augusztus 4. 11:0264.
    De ez az ember nem eleg ertelmes ahhoz hogy ne villogjon. marcsak azert is teszi hogy pukkassza a nepet, ti meg ugrotok ra. ezert csinalja es ha ti ezt meg taplaljatok azzal hogy ilyen komolyan veszitek annal jobban fog benneteket provokalni vele.

    ezert nem kellene reagalni ra.
    előzmény:
    maszi (58)
    2014-08-04  08:32
  13. 2014. augusztus 4. 11:0063.
    Valoszinuleg azert nem erzem at mert itt sem erdekel hogy ki hogyan csal lop vagy hazudik a kormany vagy az ellenzek reszerol. en ugy elem az eletemet hogy megprobalom mindenbol a legjobbat kihozni.

    tudomasul veszem hogy a hatalmon levok vagy akik az orszag menetet befolyasoljak nagyjabol jol csinaljak amit csinalnak (ez otthon nem igy megy tudom), es azt is hogy nem rajtam fog mulni hogy mennyi disznosagot csinalnak.

    a multkoriban egy politikus korul eleg nagy ceco volt mert felszamolt egy csomo ( milliokra rugo) nem jogos koltseget. szepen elsimult a dolog par havi kiabalas utan.

    Igen, biztos hogy az adofizetok penzebol koltotte el, igy igaz. Es akkor mi van? Ezen idegesitsem magam? Akkor visszarakjak az allamkasszaba?

    ugyan mar... ha megprobalnatok tudomasul venni hogy a bosszankodas sehova nem vezet mert erdemileg a kutyat se erdekli akkor nem lenne ennyire idegesito a szamotokra ami tortenik. ami ellen az ember nem tud tenni azon igazan nem erdemes ennyit idegeskedni.

    Vajna, Palacsik, Orban es a tobbiek egy masodpercig nem foglalkoznak a koznep velemenyevel. akkor meg minek ezen olni magatokat.

    Otthon az egesz eletet athatja a politika, es ezzel az a baj hogy az emberek idegei tonkremennek es akik miatt idegeskednek azok meg siman belesz@rnak az egeszbe.
    előzmény:
    maszi (53)
    2014-08-03  19:08
  14. 2014. augusztus 4. 10:1162.
    Ezt lehetne itt boncolgatni, de nincs értelme.
    Sajnos az elmúlt 24 év alatt minden politikai hatalom, és parlamenti képviselő testület megbukott. Pedig nem véletlenül váltottuk le rendre őket, amikor leváltottuk. És sajnos a kisebb pártok nem tudtak -sokszor nem engedték őket- felfejlődni. Ráadásul a törvények, amiket ugye a parlamentiek hoznak, úgy alakították, hogy még véletlenül se lehessen senkin semmit számon kérni.
    előzmény:
    Amarynda (60)
    2014-08-04  10:00
  15. 2014. augusztus 4. 10:0661.
    Nem olyan értelemben írtam, és ezt az előzőekben le is írtam.
    Nem mint külföldről hazajöttre írtam. lásd 58. hsz.


    előzmény:
    ladybird65 (59)
    2014-08-04  09:52
  16. 2014. augusztus 4. 10:0060.
    hajszalra ezt irtam en is. Hogy olyan torvenyeket hoznak amilyen nekik tetszik. de latom azt elengeded tobbszor is fuled mellett nagy eloszeretettel hogy ti ultettetek oda oket nem en vagy mas.

    Tudom te nem rajuk szavaztal stb. csak azt nem ertem ha senki nem szavazott rajuk akkor miert ulnek ott mar 2. alkolommal. es fognak a 3. alkalommal is.

    de ugy tunik ezt a reszt nem szivesen boncolgatod... megertem kellemetlen hallani hogy a nem tetszo embereket mi engedtuk a husosfazekhoz.

    attol meg igy van.
    előzmény:
    Lióra (50)
    2014-08-03  16:13
  17. 2014. augusztus 4. 09:5259.
    Tudod, hány emberre írták már ezt? Szinte már kötelező is lett... Vajna, Király Lindáék, stb. Nem akarom folytatni a sort, de hosszasan lehetne sorolni. Még jó, hogy én nem költöztem haza sehonnan, nekem nem kell kussolnom, már hogy ilyen udvarias legyek. Sehonnan sem, Amerikából sem, természetesen nagybetűvel. (csak csendben jegyzem meg, kussolva, nehogy hangos legyen)
    Egyébként igazad van.
    előzmény:
    anitacska (57)
    2014-08-04  05:58
  18. 2014. augusztus 4. 08:3258.
    Hiába gratulálsz a szüleimnek, mert szegények már nem élnek.

    Rosszul fogalmaztam, akkor nem voltam érthető.
    Szó nincs arról, hogy bárki is kussoljon, akár itthoni, akár külföldről jött haza.

    Én ezt a mondatot úgy értettem, hogy attól, hogy valakinek sok pénze van, nem kell kérkedni vele. Attól, hogy ő hazaköltözött amerikából, még nem kell ezzel villogni, ráadásul pont az az ember kérkedik, villog ezzel, aki csak belecsöppent a jóba, és egyetlen lépést, egyetlen mozdulatot nem tett azért a jólétért, és anyagi javakért, ami ennek a fazonnak van.

    A többi gazdag, illetve többi magas pozicióban lévő ember hallgat, és megpróbálja diszkréten kulturember módjára kezelni a gazdagságát, pozicióját.
    Amúgy, ha bármelyik pozicióban lévő ember túllő a célon, elszalad vele a ló és túl sokat költenek, azokról az emberekről is leszedik a keresztvizet.

    Igen, ezért tart itt Magyarország, ahol tart, mert nem gazdálkodtak jól, mert nem megfelelően irányították, irányítják az ország sorsát.
    És nem azért, mert én egy véleményt mondok, egy olyan nőről és a férjéről, akikről a legtöbb embernek az a véleménye, hogy kritikán aluli a viselkedésük, és nem a poziciónak megfelelően viselkednek.

    előzmény:
    anitacska (57)
    2014-08-04  05:58
  19. 2014. augusztus 4. 05:5857.

    Ezt a mondatot hogy erted pontosan:


                        "ez a ámerikás magyar hazajött ....., és ahelyett, hogy szépen kussolnának, ahogy a többi teszi"?


    Valaki hazakoltozik, (vagy hazalatogat) Magyarorszagra, akkor logikus lenne, hogy KUSSOLJON (gratula a szuleidnek a jo nevelesert!!!). ahogy a tobbi (?) teszi?


    Gonosz, rosszindulatu, ellenseges hozzaszolas.


    Csodalkozol, hogy itt tart ma Magyarorszag, ahol? Az ilyen emberek hozzaallasa miatt ( es ennek nincs sok koze ahhoz, hogy jelenleg ki van hatalmon).

    előzmény:
    maszi (53)
    2014-08-03  19:08
  20. 2014. augusztus 3. 20:2756.
    Talán Felcsút... Kedves Lióra!
    De nem kell izgulni.. vityánk a várba költözik... nemsokára.
    előzmény:
    Lióra (50)
    2014-08-03  16:13
  21. 2014. augusztus 3. 19:1455.
    Hát igen!
    előzmény:
    Lióra (54)
    2014-08-03  19:10
  22. 2014. augusztus 3. 19:1054.
    és számtalan kis vendéglátóhelyet tönkretettek előbb,hogy megtiltották a falusi kiskocsmáknak a nyerőgépeke,állítólag a családok egységére hivatkozva,errefel összegyűjtötték mindezt egy kézben és egy embernek adták
    előzmény:
    maszi (53)
    2014-08-03  19:08
  23. 2014. augusztus 3. 19:0853.
    Ha jól gondolom Te nem Magyarországon élsz. Akkor honnan tudnád, hogy miért bosszant ez minket? Nem tudod átérezni, mert nem itt vagy.

    AV hazajött és a haverjai adtak neki egy posztot, és egy csomó pénzt. Amúgy régebben mikor először tért haza akkor meg azoknak nyalt, akik akkor voltak a poltikai vezető pozicíóban.
    Nem járok kaszinóba, úgyhogy igazából tök mindegy, hogy ki egy-egy kaszinó tulajdonosa, de az igazságtalanságot, a sumákolást, és mutyizást  utálom.
    A jó magyar filmeket mindig szerettem, de mióta ez a pasi a filmügyi kormánybiztos, azóta egyetlen magyar film nem született.

    Amúgy miért kell kormánybiztos? Ellőrzése alatt tartsa a filmeseket? Csak az kapjon a pénzekből akit pártpolitikai hovatartozása alapján megfelelőnek tartanak? Vagy csak az kapjon a zsozsóból, aki a körbe tartozik? Vagy egyszerűen csak adtak a rozsomáknak egy pozíciót? Nos ez egy nagy kérdés, mert amúgy a pasi hiába volt kint befolyásos és sikeres guru, itthon még ő sem tesz semmit a jobb filmek, a feltörekvő fiatalok, vagy a tényleg közönségsikerre vihető filmek érdekében. Csak leosztja a másik havernak, a Gesztinek a pénzt.

    És itt jön a képbe a felkapaszkodott kis senkiházi liba. Mert oksa, hogy ez a ámerikás magyar hazajött és rögtön nyomták neki a lóvét a nagy semmire, és ahelyett, hogy szépen kussolnának, ahogy a többi teszi, hanem a kis primkó asszonyka szét hergeli a népet a posztolgatásaival és a bulvár ezt nagyon jól meglovagolja, és minden egyes újságban, médiában, hírben, tv-ben tovább adja, hogy aki amúgy nem nézné meg a Palácsik fb-es posztját, az is tuti biztos, hogy tudjon róla, ezért aztán 2-3 naponként tele van a média a róla szóló hírekről.

    Ja és szavaztunk, és próbálunk rendszeresen változtatni, de egyik politikai vezetésünk rosszabb mint a másik. Sajnos az elmúlt húsz év alatt többet ártottak, mint előtte a "kommunisták".

    Én azt szoktam mondani, hogy az országot egy családi házhoz hasonlítom.
    Amikor rendszer váltás volt, akkor a ház takaros volt, tiszta minden, szépen berendezve, nem luxussal, de kényelmesen a középrétegnek megfelelően, a kert rendben tartva, kis virágágyások tele virággal, fű lenyírva, fák megmetszve, és hozták a termést.
    Ma meg, a kertet ellepi a gaz, a kerítés bedőlve, mert senki sem tartja karban, a növények elvadulva, virág már régóta nem nő. A házban a bútorok egy része eltűnt, eladták, vagy befűtöttek vele, minden lepusztulva, már nincs kábeltévé, a villanyt kikapcsolták, és a benne élők is csak tengetik az életüket, legyöngülve, elöregedve, és betegen.


    előzmény:
    Amarynda (47)
    2014-08-03  13:50
  24. 2014. augusztus 3. 16:2752.
    Dobó Kata, Sütő Enikő, Dukai Regina, Rogán Antal és neje, Demján Sándor, Timi húga, Hajdú Péter, Sarka Kata, Deutsch Anita és Gerendai Károly hiva­talos volt a rendezvényre, világsztárok azonban nem jöttek. Antonio Banderas és Arnold Schwarzenegger videoüzenetben köszöntötte Andyt.


    milyen sztár az,akinek egy világsztár sincs a 70. szülinapján személyesen?:))
    http://www.borsonline.hu/20140803_sztriptiztancos_szorakozt atta_andy_vajnat
  25. 2014. augusztus 3. 16:1751.
    Van egy mondás:Aki kiáll a sarokra,ne sírjon,ha meg...szeretgetik:)))
    Aki kipakolja az életét a netre rendszeresen,az elfogadja azt is,hogy kap ilyen,olyan kritikákat,hozzászólásokat.
    Ezt szerintem  6 éves kor és 90-es IQ felett mindenki fel tudja mérni.
    Azt mondod,hogy az én életembe is bele lehetne kötni?Biztos,de én még a privát face-mre sem pakolok ki képeket.
    előzmény:
    Amarynda (49)
    2014-08-03  13:54

Címlap

top