Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Meg lehet állítani az ebolát?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. augusztus 1. 03:11
A halálos ebolavírus 673 áldozatot szedett eddig Nyugat-Afrikában, és a napokban két olyan orvos is meghalt, akik a helyszínen küzdöttek a kór terjedése ellen. Ennyire még sosem tűnt közelinek a Vírus című film, pedig pánikra nincs okunk. Íme, a legfontosabb tudnivalók az ebolajárványról és arról, hogy kell-e félnünk a láthatatlan ellenségtől.

Nők Lapja Café: Pusztít az ebola. Ki állítja meg?
  1. 2014. október 10. 00:314.

    Valoban nem kell panikolni. De a realis veszelyt nem szabad elbagateliizalni. Nem az Isten hata mogott elunk, elzárva a kulvilagtol.  Az emberk utaznak, hozzak-viszik a virusokat a vilagban.


    Mara mar itt a betegseg Spanyolorszagban, Nagy-Britaniaban, itt a Balkanon, megjelent Ausztraliaban, es ki tudja hogy a betegek hany embert fertoztek mar meg utkozben.


    Pedig a cikk ota meg csak ketto honap telt el.



     


     


     


     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-08-01  03:11
  2. 2014. augusztus 1. 09:433.
    Ugyan mar. ebola volt mar regota es lesz is mindig. Hacsak valami afrikai utazo aki onnet jon es Mo ra megy be nem hurcolja....

    bar ide hozzank eleg sokan jonnek Afrikabol megsincs ebola.

    nem kell panikolni folyton.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-08-01  03:11
  3. 2014. augusztus 1. 03:112.
    "Ehelyett a kulcs a karantén a fertőzött környezetében, városában. " Nagyon úgy néz ki, mit ne mondjak, hogy alkalmazzák a karantént. (Ha ez így lett volna, már rég meg lenne fékezve, hiszen először csak 1-2 falut kellett volna karanténba zárni.) Megy a népnyugtatás ezerrel a sok kamuzással.

Címlap

top