Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ezek a legnépszerűbb OKJ-s képzések

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 31. 07:59
Ha nem vettek fel elsőre a kiszemelt főiskolai vagy egyetemi szakra, augusztusban nemcsak a pótfelvételin törheted a fejed, hanem jelentkezhetsz OKJ-s szakképzésre is. Érdemes megfontolni, mert egyrészt szakmát tanulhatsz, másrészt ha később mégis továbbtanulsz, 24 pontot kaphatsz a bizonyítványodért.

Nők Lapja Café: Nem vettek fel? Ezeket tanuld, ha munkát akarsz!
  1. 2014. július 31. 09:223.
    Seemi baj nincs az OKJ-s képzéssel, feltéve, hogy rendes iskolában végeznek a diákok. Ne felejtsük el, az OKJ az Országos Képzési Jegyzék rövidítése, minden szakmunkának megvan az OKJ száma. Abban nem vagyok biztos, hogy a felsoroltak a legnépszerűbb szakmák, de ha már itt tartunk, akkor pl érdemes egy BKF-SzKI környékén is kutakodni, kifejezetten ígéretes képzéseik vannak.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-31  07:59
  2. 2014. július 31. 07:592.
    elég nagy itt a képzavar a cikk írójának fejében... ügyfélszolgálati asszisztens=banki ügyfélreferens? legalább utánanézne mielőtt cikket ír valamiről.

Címlap

top