Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megtörte a csendet Ördög Nóra

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 30. 16:15
Ördög Nóra véget vetett a találgatásoknak.

Nők Lapja Café: Megtörte a csendet Ördög Nóra
  1. 2014. július 31. 10:178.
    Magamutogatni - igen eppen ezzel van most elfoglalva Ordog Nora. Mert semmi mastr nem csinal.

    Szomoru, hogy erre a szintre sullyedt le, aki attol retteg, hogy ha mar egy napja nem ir rola a bulvarmedia, jajjj, mi lesz vele.

    Egyszeru celebmaca lett,

    mert nincs is mit mutogatni, semmit nem tesz le az asztalra.


    Gyereke van, gyereke lesz? Ki fogja pelenkazni? Ez lenne a marha nagy hir? Ezt kiposztolni, errol nyilatkozni? Majd cafolni?
    Mint egy rossz burleszk!
    előzmény:
    W. A. Lacky (7)
    2014-07-31  05:31
  2. 2014. július 31. 05:317.
    Helló NLC! Erről az oldalról nem lehet bejelentkezni!!! (Már tegnap se lehetett.)

    Egyébként pedig a Nóri-fanyalgóknak üzenem, hogy őt legalább egy ország ismeri, és nem megosztó személyiség. Ezzel együtt vannak akiknek nem szimpatikus. Nekem az. A sárdobáló valszeg el sem tudnának viselni ép ésszel egy ehhez hasonló népszerűséget. Elkezdenének keményen alkoholizálni, drogozni, "magamutogatni" és egyéb kompenzációs cselekedetekkel sokkolnának minket, bárgyú "nemcelebeket".
  3. 2014. július 31. 05:306.
    matueva! Szívemből szóltál egyet értek minden soroddal! Azok, akik ideszórtak pár keresetlen mondatot saját magukat minősítik és a negatív hozzáállásukkal bevonzzák maguknak a rosszat.Ezekből az emberekből pedig csak az alább leírtak jönnek ki . Hajrá emberek csak így tovább lesz nektek még ennél is rosszabb csak vonzzátok tovább mágnesként a xart.
    Nóra egy kedves, pozitív gondolkodású ember,látszik rajta, hogy boldog, megtalálta azt az utat, amin neki mennie kell. Remélem még sokáig fog tartani a boldogsága, kívánom neki, hogy úgy legyen! Csak azok az emberek viszik sokra,akik úgy gondolják megtudják teremteni maguknak mind azt,amire vágytak. (és ebben nem csak az anyagiakról van szó) Vagyunk páran!
  4. 2014. július 30. 17:485.
    Már aggódtam, hogy nem hallunk róla mindennap....:( Uncsi már a magyarázkodása, nagy csalódás ez a nő...:( Megmutatta az igazi arcát, irány a süllyesztő, aztán lesz idő törődni a gyerekekkel....:(
  5. 2014. július 30. 17:344.
    Istenem, Istenem, anyák milliói oldották meg azt a feladatot, hogy két gyerekükre kellett figyelni, lehet hogy majd neked is sikerül a bébicsősz segítségével! Mit csinálnál, ha 4-5 gyereked lenne? A falnak mennél? Nekem ez a nő egyre undorítóbb!
  6. 2014. július 30. 17:223.
    Egyetértek veled, én is örülök, hogy  megszólalt, bár nem hiszem, hogy bárkinek, akárkinek magyarázkodnia kellene, főleg nem az irigy, rosszindulatú, mindenben kifogást kereső, és találó embereknek.  Lehet őt irigyelni - mondjuk van is miért - de arról nem ő tehet, hogy mások rosszkor vannak, voltak rossz helyen, szar az életük, a párjuk, vagy esetleg magányosak, nincs munkájuk, stb. - ebből kifolyólag ontják magukból a rosszindulatot, mert bárki bármit mond - ha nem ért vele egyet HAZUDIK! - ha ugyanolyan helyzetben lenne, mint Nóra - nem éln-e a luxus adta szüléssel, a jobb élettel.. Dehogyisnem de könnyebb szapulni, meg irigykedni, addig sem a saját car életével kell foglalkoznia - és ha már hozzászól - irigyen - arra az időre elfelejti a saját életét!  Hajrá Nóri, szép vagy, okos vagy, boldog családod van - ebből már egy is irigylésre méltó sok embernek, hát még a többi, úgyhogy mindenki tehet egy szívességet neked!  Élvezd az életet, a babákat, a férjedet, a  munkádat és az irigyek meg sárguljanak tovább! mert megérdmelik!
    Lady tévedsz, akit nem érdekel azért olvassa, hogy utána okádja magából a rosszindulatát! Mert jogos az lenne, ha nem érdekli - ne olvassa, de ahhoz még ész sem kellene, hogy megértse ezt bárki, ha utál valakit - miért is foglalkozik vele???
    előzmény:
    ladybird65 (2)
    2014-07-30  17:08
  7. 2014. július 30. 17:082.
    Nórika, nem rontottad el. Én örülök neki, hogy megszólaltál, akit meg nem érdekel, úgysem fogja elolvasni.

Címlap

top