Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Geszti Péter milliókat kap Andy Vajnától?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 30. 09:28
Geszti Péter marketinggel és filmezéssel is foglalkozik.

Nők Lapja Café: Geszti Péter milliókat kap Andy Vajnától?
  1. 2014. július 30. 11:494.
    Én se nagyon látom, minek kell nekünk ez a Vajna. Még ha hozná a pénzt... de ezek szerint csak viszi. Ha Gesztit foglalkoztatja, azt jól teszi, de ezek szerint az sem biztos...
    előzmény:
    Qkorika (2)
    2014-07-30  09:28
  2. 2014. július 30. 11:363.
    Ha ennyi pénze van ennek Vajnának, akkor miért nem a 3-as Metró felújítását pénzeli...., vagy felkarolhatná a szegény, nincstelen, ugyanakkor értékes embereket, betegeket, gyerekeket stb.......! Van ebben a lepusztult, elszegényedett országban helye a pénznek....:!
  3. 2014. július 30. 09:282.
    Geszti valóban egész életében reklámozással is foglalkozott, ehhez i ért nem akárhogy, ráadásul nem csókos, mielőtt valaki besorolná, de Vajnáéktól nyugodtan felkophat az álla. Még filmek sem készülnek, nemhogy reklámok, pláne megbízásos alapon egy-egy film reklámozására foglalkoztatva a céget.
    A filmrendezők kuncsorognak pénzért, nem kapnak, 6 film valahogy mégis elkészült talán tavaly (4 év alatti termés!), de azóta is dobozban vannak, mert Vajna reklámra nem költ, hiába könyörögnek a rendezők, ez filmenként kb. 6 millió lenne. Ha lenne, de nem ad.
    Adott viszont magának a Berlini filmfesztiválra villogni 12 milliót (ebből 2 film reklámja megoldható lett volna, ráadásul magyar film nem is indult, ő csak ott mutogatta magát meg a sleppjét) és nem tudom hány millióért virított Palácsikkal és az egész filmalap branccsal Cannban. Na így fizet Vajna, csak nem a Geszti cégének és más reklám cégeknek, hanem Palácsiknak és a haveroknak.
    A fődíjat elnyert magyar film (Karlovi Vary) meg összesen 30 millióból készült, amiből 20 milliót Dél-Kóreától, 10 milliót a franciáktól vagy németektől nyert a rendező, ingyen adtak neki világítást és díszeteket Londonban. Vajnánál hiába koldult, egy fillért sem kapott. Most készülne egy másik filmje, csaknem 1 éve tárgyalnak, bár nem válaszolnak a leveleire, nem hívják vissza, ott meg Vajna az akciós jelenetekre másik stábot akar foglalkoztatni, az akciós forgatásról kitiltaná még a film rendezőjét. is Vajna vajon Mr. hány % ? Palácsiknak az Isten pénze is kevés?
    Vajna egyébként már mindenbe bele akar szólni, ő akar dirigálni, elvégre fodrász és parókakészítő 8 általánossal + kaszinó tulajdonos. Ő csak tudja. Ő ül a filmipar milliárdjain. Megáll az ész ennyi szakértelem láttán!

Címlap

top