Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Férfiak! Tartsuk meg felségterületeinket!" - férfiklub a neten

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 29. 09:26
A Férfiak Klubja 2013. augusztus 13-án, azaz csaknem egy éve alakult, és a csoportnak lassan negyvenezer követője van. Többségük feltételezhetően férfinak, azaz bocsánat, Igazi Férfinak tartja magát. Lássuk, hogyan gondolkodnak magukról - és persze a nőkről!

Nők Lapja Café: ,,Férfiak! Tartsuk meg felségterületeinket!" - férfiklub a neten
  1. 2014. július 29. 12:129.
    Eddig nem írtam, de ez most érdekelt... Megnéztem a Férfiak Klubját. Ennél nőpártibb és férfi-nő együttműködés-pártibb férfiklubot nemigen találni... Kifejezetten hangsúlyozzák, hogy a férfi értékek csakis valaminek a szolgálatába állítva, a nőkkel együttműködve érnek valamit. Azt írják, hogy a nőkért és a jövő generációkért akarnak férfiak lenni. És azt is látom a missziójukban, hogy új egyességre törekednek férfi és nő között, annak érdekében, hogy "egy szép és értelmes életre visszatekintve együtt öregedhessünk meg"... Nekem nem tűnik úgy, mintha valami macsóklub lenne, szimpatikusan közelíti a témát. A címben szereplő "felségterületes" posztjukat is elolvasva nekem inkább úgy jön le, hogy éppen arra bíztatják a férfiakat tegyenek többet (otthon is) és ne dőljenek hátra sörrel a kezükben, mert akkor nem lesz, amiért megbecsülni őket... Nekem nem annak tűnik, amire első blikkre lőnünk kell.
  2. 2014. július 29. 12:068.
    Érdekes, hogy ez éppen egy női oldalon jelenik meg. Ha léteznek női társaságok miért ne léteznének férfi társaságok? Ha léteznek női oldalak miért ne léteznének férfi oldalak? És hogy a nők is épp olyan bajban vannak jól szemlélteti a fenti írás is. Aki ebből konfliktust gerjeszt az a legnagyobb hibás.
  3. 2014. július 29. 11:567.
    Másodsorban számomra olyan furcsa, hogy a férfiak ki akarják magukat vonni a kommersz világból. Akkor ne fürödjenek. Meg ne kütyüzzenek. Ugyan, akik ezt a klubot vezetik, nem neten csinálják? Miről beszélünk? Pergament osztogatnak?
  4. 2014. július 29. 11:456.
    Ez úgy megy, hogy jól feltüzelik egymást, mert a régi értékek, a család, meg a hagyományok, és ránéznek a bébivel szerencsétlenkedő asszonyra, aki nem szuperháziasszony, és nem marad fenn éjfélig sütni-főzni, amíg a férjecskéje sörözve meccset néz - és utálkoznak, felhergelődve, hogy milyen szerencsétlenek, hogy nekik egy hülye, béna háziasszony jutott, aki semmire sem jó, mert már nem ismeri a régi értékeket. (DE kiderült számomra, hogy régen se voltak csodanők, vagyis voltak ilyenek is és olyanok is. De nem mindenki robotolt éjszaka, amíg a férjúr kocsmázott majd aludt.)
  5. 2014. július 29. 10:025.
    Pasiknak szükségük van egy helyre, ahol azt bizonygathatják egymásnak, hogy ők az élet császárai. Aztán hazamennek anyához, és az övék az utolsó szó: Igenis! :-D
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-29  09:26
  6. 2014. július 29. 09:544.
    Hazssag es csaladparti vagyok, de azert
    "Szükséges hozzá egy értelmes férfi és egy értelmes nő. A többi majd kialakul magától."
    ennel egy cseppet tobb kell szerintem 
    előzmény:
    enteomitiok (2)
    2014-07-29  09:26
  7. 2014. július 29. 09:523.
    Csak ffiak szamara fenntartott clubbok ma is leteznek es leteztek regebben is szep szammal.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-29  09:26
  8. 2014. július 29. 09:262.
    A nemi hovatartozás igenis fontos. Nem vagyunk csigák! (ha valaki nem tudná, a csigáknál mindegy, hogy melyik egyed milyen nemű)
    Ha valakinek van családja (ami manapság igen ritka) akkor tapasztalhatta, hogy nő és férfi két külön szereplő, más szereppel. Egyik sem értékesebb vagy értéktelenebb a másiknál. Az ember azon belül, hogy egy nemzethez tartozik alapvetően családokba szerveződő lény. A család szerepe a fajfenntartásban van (mára talán elavultnak tűnhet ez a kijelentés, hiszen árvaházban is fel lehet nőni). A hagyományos család, hagyományos értékekkel szülőkből és gyerekekből áll, és olyan jól működik, hogy nő és férfi egyaránt ragaszkodik hozzá ha megismerte. Viszont aki nem ismeri ajánlom, próbálja ki mert annál jobbat nem fog tudni kitalálni. Szükséges hozzá egy értelmes férfi és egy értelmes nő. A többi majd kialakul magától.

Címlap

top