Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Miért nem tudtunk soha igazi apa-lánya kapcsolatot kialakítani?"

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 25. 23:06
Az édesapám jó ember, ezt már az elején le kell szögeznem. Óriási teherbírása van, szorgalmas, precíz, maximalista, és tud szeretni is - tud, csak nem úgy, ahogy azt én szerettem volna, s szeretném a mai napig.

Nők Lapja Café: ,,Soha nem tudtunk igazi apa-lánya kapcsolatot kialakítani\"
  1. 2014. július 28. 14:214.
    Kedves Zsófi!
    Nem tudom hallottál-e már a családállításról( családfelállításnak is szokták hívni)? Úgy gondolom ez tudna segíteni a problémádon,hogy az apa-lánya kapcsolat boldog legyen.Igen te egy szerethető kedves ember vagy ez a cikkből is kiderült és az is,hogy nagyon szereted apukádat ahogy ő is téged. Hidd el nagyon sok dolog ( hitrendszerek, hitmondatok )bukhatnak meg e mögött a dolgok mögött ,hogy miért nem érzed a szeretetét.
  2. 2014. július 26. 08:343.
    Hát igen sok helyen így szokott ez lenni, az első gyerekekre nincs ideje az apukáknak. 
    Nemrég bizonygatta itt valaki, hogy a felnőtt gyerekek azok nem irigyek idős apjuk új gyerekire. Jajj, dehogy nem , minimum pokoli rosszul esik nekik, hogy ők a várt figyelmet nem kapták meg. Ez pedig utólag sem pótolható.


    A cikkből nem derül ki, hogy most az apának miért van ideje, talán nyugdíjas, már nem vállalkozó, vagy már úgy felfejlesztette a saját üzletét, hogy sokkal több a szabadideje?
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-25  23:06
  3. 2014. július 25. 23:062.
    Tiszteletreméltó, hogy ezt bevállaltad ilyen nyíltan. Le a kalappal. Tényleg.

Címlap

top