Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Élet a társasházban: balettozni tilos?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 24. 15:29
Két kislány. Nem traktoroznak, nem rolleroznak otthon, hanem legfeljebb balettoznak. A szuterénben a szomszéd viszont ezt sem bírja. Kinek van igaza? Van-e egyáltalán igazság?

Nők Lapja Café: Élet a társasházban: balettozni tilos?
  1. 2014. július 24. 15:292.
    Szintén társasház. Nem hiszem, hogy lehet olyan szomszédot találni, aki nem zavaró. Hiszen papírból vannak a falak. Mióta nekünk is van gyerekünk, gondolom minket is megszólnak, de hála az égnek csak a hátunk mögött. Ugyanis az össze alattam, felettem, mellettem, átellenben lakó szomszédot hallom, és meg van róluk a saját véleményem, még sem dörgölöm az orruk alá. Csak egyszer szóljon valaki, hogy táncol a gyerekem, én is elmondom, hogy ő mit szokott hajnalban, meg késő este csinálni, ami meg mintet zavar.

Címlap

top