Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,A férjem másba szerelmes. Hogyan tovább?"

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 3. 21:39
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a házassággal kiszállunk a nők és férfiak nagy társasjátékából, melynek egyik fő mozgatója a kémia. Elköteleződés ide vagy oda, a szerelem olykor váratlanul beüt - és mindent visz. Olvasónk története erről szól, szextanácsadónk, Bibók Bea pedig válaszol.

Nők Lapja Café: ,,A férjem másba szerelmes. Hogyan tovább?\"
  1. 2014. november 28. 15:5023.

    Reggel-este ápolónő, délelőtt bankár, délután szakácsnő, éjszaka k*rva...:)

    előzmény:
    cincimama (22)
    2014-11-28  13:09
  2. 2014. november 28. 13:0922.

    Ha bármikor elolvasunk itt az nlc-n egy hasonló fórumot, mint ez, kb. a 10. hsz után már kiderítik a hozzászólók, hogy a feleség nem adott meg mindent a férjének, és az azért kereste máshol a boldogságot.


    " A házaság és család nem arrol szól hogy 24 órás bejárónővé és dadává válunk, miközben a férjünk minden kivánságát teljesítjük mint ha csak a basa lenne."


    Sőt nem csak a bejárónővé, és dadává, hanem még sorolhatnám, mi mindent várnak el tőlünk, és persze érdekesek, és titokzatosak, állandóan tartsuk ébren a férjünk férfiúi fantáziáját, babusgassuk, szeretgessük, stb.


     

    előzmény:
    ladybird65 (16)
    2014-07-09  16:47
  3. 2014. november 28. 12:5821.

    Nagyon sajnálom, hogy így jártál, mert egy ugyanilyen helyzetből szerencsésen jöttem ki.:)


    Ő is minket választott és tényleg megszűnt közöttük minden kapcsolat immár 10 éve. Egyszer megbeszéltük alaposan, megbocsátottam és azóta SOHA nem hozom fel. (Azt nem mondanám, hogy nem sérültem, főleg a 3 nap alatt, amennyi "gondolkodási időt" kért,  és nem gondoltam rá sokat, főleg eleinte, de az azóta eltelt évek igazolták, hogy érdemes volt "megrázni" magamat.) Mikor megpróbáltuk összeszedni az okokat, és ő is a figyelmet, a kedveskedést hiányolta, akkor megkérdeztem tőle, hogy gondolt-e arra, mennyivel könnyebb valakire hetente 1-2-szer 2-3 órán keresztül figyelni és babusgatni, mint 7x24 órában hajtós munka és súlyosan beteg gyerek mellett... (Szerencsére a fiúnk teljesen felépült egy akkor jelentkező súlyos, maradandó károsodással fenyegető betegségből.) És elgondolkodott ezen, azt mondta, erre nem is gondolt...


    A "másik" egyébként sem szebb, sem fiatalabb nem volt nálam, csak éppen egyedülálló, akinek semmi gondja nem volt, csak rá várt egész héten, és hát nyilván MÁS volt...

    előzmény:
    Szöszi02 (18)
    2014-11-28  10:33
  4. 2014. november 28. 12:4420.

    Hat en eleg sok ferfit ismerek akik arra panaszkodnak hogy a feleseguk nem figyel rajuk. Nem foglalkozik vele, nem erdekli hogy erzi magat mi tortent vele mit gondol mit erez.


     


    es sokan EZERT  keresnek masik not. aki (legalabbis az elejen) igenis odafigyel rajuk. minden teruleten.


    az en ferjem 37 ev utan is igenyli hogy torodjek ne cask a testi hanem a lelki szuksegleteivel is. neki is vannak ugyanugy cask esetleg mas tipusuak mint nekem.

    előzmény:
    nok_apja (19)
    2014-11-28  12:33
  5. 2014. november 28. 12:3319.

    "talpig sminkben bajmosolyogjon az elete parjara de valamilyen modon fenn kell tudni tartani a varazst amivel anno a szivet elraboltuk"


    A talpig sminkkel, a báj mosollyal nem lehet férfi szívet rabolni. Mégis, ez az urbánus legenda valahogy makacsul tartja magát. 


     


    "olyankor igazan odafigyel az ember a parjara "


    Egy férfi nem nő, hogy odafigyelést igényeljen. A törődés, az odafigyelés az nő üzemanyaga.


     


    "a munkahelyen csinos apolt nokkel vannak korulveve."


    . . . akik otthon ugyan úgy feleségek, családanyák. Talán nem véletlen, hogy a félrelépő pasik töredéke vált feleséget.

    előzmény:
    Amarynda (13)
    2014-07-09  05:34
  6. 2014. november 28. 10:3318.
    Én is ugyanebbe a cipőbe jártam 2 éve, 16 év házasság után rájöttem a férjem másba szerelmes!
    Kész, padlót fogtam, mondtam neki választania kell, az a nő vagy a család, Ő minket választott, de az érzelmei a mai napig megmaradtak a másik nő felé, és ezt el is mondja nekem! De nekünk megad mindent jó férj, jó apa, azt mondja erősebb benne a felénk érzett kötődés, de a szerelem mégse múlik ami a másik nő felé érez. Ez pokol!!!!!!!!! Miért nem dobtam ki 2 éve, már nagyon bánom! Nagyon gondold meg, hogy meddig hagyod hogy a párod ezt csinálja veled, én tudom min mehetsz keresztül, a bizonytalanság, az összeomlott világ, én is mindenben függtem a férjemtől, ő tartja el a családot, nekem se voltak barátaim, hiszen nem volt szükség rájuk a családom elég volt nekem nem vágytam más társaságára. 2 éve ezt az utat taposom, már mondtam neki többször, menjen ha ez a szerelem ennyire erős, de nem megy, ilyenkor azt mondja már vége annak a dolognak, és én mindig elhiszem, de eddig mindig lebukott, hogy találkozgatnak a hátam mögött. Én is kiteszek magamért, sokkal jobb nő vagyok mint akivel csal, ha más nem erkölcsileg, de ő mégis 10 évvel fiatalabb, izgalmas, csupa újdonság, tele élettel, vidámsággal, ami rólam nem mondható el, kicsit depis vagyok az utóbbi időbe. Ne hagyd hogy a férjed tönkretegyen!!!!!!!!!!
  7. 2014. július 9. 19:1017.
    Szerelmes lett a férje? Örüljön neki? Hagy élje meg sok tíz év után újra a szerelmet......
  8. 2014. július 9. 16:4716.
    " A házaság és család nem arrol szól hogy 24 órás bejárónővé és dadává
    válunk, miközben a férjünk minden kivánságát teljesítjük mint ha csak a
    basa lenne."
    Pedig még ma is, a 21. század elején is ezt súlykolják a nőkbe, hidd el! És aki nem így gondolkodik, az egy szemét emancipunci. Meg minden, ami rossz.
    Nekem is fura ez a felfogás, hogy még mindig itt tartunk. Pár éve volt egy sztori. Szaunázni voltam és ott volt egy srác, akit csak látásból ismerek, sőt még úgy sem. Ő itt lakik az utcában, meg ismeri a páromat, szóval inkább ő ismer meg engem, én elmennék mellette... De nem ez a lényeg. Bent ültünk a szaunában egy péntek délután, és beszélgetést kezdeményezett velem. Én meg bementem a (zsák)utcájába. Valahogy a háztartásra vetődött a szó, és mondtam, hogy én ritkán főzök, máshogy oldjuk meg az étkezést. Erre ott a szaunában úgy leordította a fejemet, hogy ihaj. Valami ilyesmit kiabált, hogy hát milyen feleség vagy te, hogy nem főzöl?  De hogy miért, sosem fogom megérteni. Ha a párom így elfogad, sőt szeret, akkor neki mi a problémája evvel? Sőt, feltehetném úgy is a kérdést, miért evidens az, hogy egy nő főzzön. Én is kérdezhetném egy férfitól, hogy és te főzöl, vazze? Ha nem, akkor miről beszéltünk?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_418344 (5)
    2014-07-04  12:53
  9. 2014. július 9. 08:3015.
    "K*rva mindig jön, tehetsz b?rmit. a férfiaknak nem kell a jo, tapasztaltam és tapasztalom most is. Elég elkeseritö de ez van. Nem vagyok m?r bakfis, megéltem sokmindent."


    Hát sajnos ribancok vannak mindenütt. Nem értem azokat a lányokat, akik szétrombolnak egy családot és elszeretik a családapát. Majd, ha ők is ilyen helyzetbe kerülnek, talán átérzik a szituációt.
    idézet:
    Evet (11)
    2014-07-08 16:25:28

    Jaja! Biztos megerőszakolta az a szemét ribanc azt a drága, jó, EGYENES embert, aki örök hűséget esküdött egy másik nőnek...! Másképp, hogy tudta volna elcsábítani akarata ellenére...? Affene!!



    Hogyan tovább topikindító? Szépen leülni, megbeszélni, ha apjukom komolyan gondolja a helyzetet, akkor menjen Isten hírével. Minden más megoldás megalázó számodra. Az is ha marad és másba szerelmes, az is ha elmegy, de nyitva hagyja a kaput, hogy ha nem jön be a másik kapcsolat szépen visszakullogjon.


    előzmény:
    Evet (11)
    2014-07-08  16:25
  10. Torolt_felhasznalo_827100
    Torolt_felhasznalo_827100
    2014. július 9. 07:2414.
    Ugyan már. Elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja magát. Tudod a tangóhoz két ember kell.

    előzmény:
    Evet (9)
    2014-07-08  16:19
  11. 2014. július 9. 05:3413.
    Nagyon jol megfogtad a lenyeget!

    nem azt mondom hogy az ember lanya egy eleten at kinos pedanteriaval talpig sminkben bajmosolyogjon az elete parjara de valamilyen modon fenn kell tudni tartani a varazst amivel anno a szivet elraboltuk. Ahh de patetikus lettem

    Amikor a no faradt, pici gyerekek vannak vagy nagyon leterhelt akkor is vannak azert orak vagy kisebb idoszakok amikor jut ido egymasra es olyankor igazan odafigyel az ember a parjara akkor  a ferfiak  nem fognak mas nok utan rohangalni meg ugy sem hogy a munkahelyen csinos apolt nokkel vannak korulveve. Mar csak azert sem mert egy jo kapcsolat nemcsak arra epul hogy a feleseg ugyanolyan karcsu es csinos e mint 10 eve.

    de azt azert nem varhatjuk el a ferfiaktol hogy elegedettek legyenek ha az asszony ugy megy veluk agyba hogy "juj siess mar mert felsir a gyerek.,stb"

    akkor inkabb legyen ritkabb de minosegi az alkalom. a masik ami szerintem fontos a folyamatos kommunikalas. A parunk munkahelyi vagy egyeb gondjait ugy is lehet hallgatni (es reagalni ra) hogy kozben krumplit pucol az ember vagy eppen elpakolja az elolhagyott holmikat.

    Mi borzaszto sok mindenen keresztul mentunk 37 ev alatt es azt gondolom hogy a folyamatos kommunikalas volt az amivel sikerult megoldani mindig minden helyzetet.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_418344 (5)
    2014-07-04  12:53
  12. 2014. július 8. 22:2812.
    Jajj nehogy azt gondold már, hogy a férfiak jobb nőt keresnek? Ugyan ők mindíg MÁS nőt keresnek. 


    Ha van fullos htb. anyu 2 gyerekkel, akkor a karrierista gyermektelen a befutó, 


    Ha 1 gyermekes karrieristával él,  akkor egy konyhatündér, mindíg kéznél, "született feleség"re vágyik. 


    Pont mint a gyerekek, mindíg az illúziót kergetik, ami másnak van az biztosan jobb..
    előzmény:
    Evet (10)
    2014-07-08  16:21
  13. 2014. július 8. 16:2511.
    "K*rva mindig jön, tehetsz b?rmit. a férfiaknak nem kell a jo, tapasztaltam és tapasztalom most is. Elég elkeseritö de ez van. Nem vagyok m?r bakfis, megéltem sokmindent."


    Hát sajnos ribancok vannak mindenütt. Nem értem azokat a lányokat, akik szétrombolnak egy családot és elszeretik a családapát. Majd, ha ők is ilyen helyzetbe kerülnek, talán átérzik a szituációt.
    előzmény:
    Fluffy07 (2)
    2014-07-03  21:39
  14. 2014. július 8. 16:2110.
    Hát sajnos igen, a férfiak a farkuk után mennek folyamatosan. "Minden nőnél van jobb nő."

    előzmény:
    KN18 (8)
    2014-07-04  19:11
  15. 2014. július 8. 16:199.
    Mondjuk szerintem az a "nő" is gusztustalan, aki szétrombol egy családot és elcsábítja a család apát. Szemét ribancok mindenütt...
  16. 2014. július 4. 19:118.
    Biztosan vannak ilyen nők is.
    De nekem van olyan hölgy ismerősöm, aki életében sosem dolgozott, jól ment férjhez, ha 10 év alatt 5x főzött lehet sokat mondtam. Élete nagy részét a kozmetikában, a körmösnél, meg a fodrásznál töltötte. Mindíg a legutolsó divat szerint öltözködött, és a lányait is erre tanította, hogy egy nő, az legyen nő, nézzen fel a férjére, legyen mindig nett és kívánatos. Császárral szült, magán klínikán, programozva, majd szépen plasztikáztatta a hasát. Szoptatás után gyönyörűen megcsináltatta a melleit, szóval fullos volt...........


    Mégis elvált tőle apu, mert beleszeretett egy karrierista nőbe, aki új és vonzó életszemléletével totál levette a lábáról :-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_418344 (5)
    2014-07-04  12:53
  17. 2014. július 4. 18:417.
    Ha már nincsen szerelem ill érdeklődés, jobb szakítani, de azonnal.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-03  21:39
  18. 2014. július 4. 16:446.
    "Ezért kell megtartani önmagunkat, nem szabad átformálodni."


    Persze, nem lehetetlen, miközben a fél társadalom azon "dolgozik", hogy valamilyen formában beletaszítsa az embert...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_418344 (5)
    2014-07-04  12:53
  19. Torolt_felhasznalo_418344
    Torolt_felhasznalo_418344
    2014. július 4. 12:535.
    A nő a házasság alatt szépen lassan de biztosan feláldoza önmagát a család és a gyerekek oltárán: a személyiségét, a szokásait, a barátait.Csak azért hogy minél jobban bizonyíthason mint családanya. Miközben a maximumra törekszik észrevételenül lassan lassan a régi önmaga árnyéka lesz.
    Ezért kell megtartani önmagunkat, nem szabad átformálodni. A házaság és család nem arrol szól hogy 24 órás bejárónővé és dadává válunk, miközben a férjünk minden kivánságát teljesítjük mint ha csak a basa lenne. Önmagunkkal nem foglalkozunk hisszen teljesen felesleges most már, lefutottuk a köröket és célbe értünk. Nem kell a felesleges rongyrázás és cicomica egy férjes gyermekes anyának.
    Aztán egy nap arra ébredünk hogy a nagy hitvesi ágyban egyedül alszunk már, mert a férjünk máshol keresi a NŐT. Mindazt ami egykor voltunk számára..
    Mondhatnám úgy is kiraknűk áprilisba a kirakatban egy nagyon szép piros szandált aztán egész nyáron a nap süti a kirakatot majd augusztusban az egykor gyönyörű piros színből csak egy napszította fakó egykor piros volt de ma már pirosas rózsaszín valami mosolyog vissza ránk.........
  20. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2014. július 4. 05:164.
    Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi - és a topik kérdése is erre utal - hogy hogyan tovább. Mit kérdez a párterapeuta, mik azok a pontok, amiken változtatni kell. "Ez nem olyan egyszerű" állítja kétszer is a szakértő...


    Igen, vannak közöttünk, akik éretlenek a párkapcsolatra, de erről általában nem ők tehetnek /A hetven évesen is az igazit keresem tipus/ Nekik is meg kellene oldani valahogy a problémát...
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-03  21:39
  21. 2014. július 3. 22:203.
    Egy parkapcsolatban, ha a neurotikus torzitasok eredmenyet nem vesszuk figyelembe, ha a neurotikus torzitasokat felerositjuk es konfrontalasra biztatunk igen nagy hibat kovethetunk el.
    Termeszetesen azt is tudom, hogy vannak akik eretlenek a parkapcsolatra es ezek eletuk vegeig meg fogjak talalni a hozzajuk  hasonlo eretleneket eletuk vegeig. /ez a 70 evesn is keresem az igazit fajtaja /
  22. 2014. július 3. 21:392.
    K*rva mindig jön, tehetsz b?rmit. a férfiaknak nem kell a jo, tapasztaltam és tapasztalom most is. Elég elkeseritö de ez van. Nem vagyok m?r bakfis, megéltem sokmindent.

Címlap

top