Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Én csak egy kurva vagyok" - Szexmunkások konferenciáján jártunk

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 2. 22:49
,,Konferenciáznak a kurvák\" - ilyesmi címmel jelent meg több cikk a múlt héten, amióta kiderült, hogy először rendeznek maguk a szexmunkások szakmai egyeztetést, hogy felhívják a figyelmet fokozódó kiszolgáltatottságukra. Ezt nem hagyhattuk ki.

Nők Lapja Café: ,,Én csak egy kurva vagyok\" - Szexmunkások konferenciáján jártunk
  1. 2016. március 28. 17:196.

    Sziasztok!


    Jogszociológiai kutatásom tárgya a szexmunka magyarországi szabályozása, és nagyon nagy segítséget jelentene, ha kitöltenétek az alábbi anonim, szexmunkásoknak szóló kérdőívet:


    http://goo.gl/forms/wV6KsYM2mi


     


    Az ív végén van lehetőség elérhetőséget megadni, ha érdekel a felmérés eredménye.

    Köszönöm!

  2. 2014. július 6. 16:575.
    Van nagyon sok dekoratív, kimondottan szép, csinos, sőt modellszerű fiatal lány is ebben a körben, de nem feltétlen ők azok, akik vállalják az arcukat nyilvánosan. Megválogatják a kuncsaftokat, csinálják csendben a bizniszüket, valószínűleg nem sokan tudják a környezetükben, esetleg egyetemre járnak... és lehet, hogy nem nekik van a legnagyobb szükségük érdekvédelemre. Egyébként mindenféle nőtípus megtalálható köztük a fiataltól az idősig, mindenféle alakkal és külsővel, hiszen egyrészt minden típusnak megvan a rajongói köre, másrészt mindenki más "szintet" tud megfizetni, harmadrészt itt sem minden a külső, az odaadást, figyelmet sokszor jobban díjazzák a kuncsaftok.
  3. 2014. július 3. 19:584.
    Én nem bántom őket, szükség van rájuk minden társadalomban.
    De: ezeket a képeket elnézve - bocsásson meg a világ - én csodálom, hogy megélnek. Némelyik valami rettenetes kripli. Mikor rákattintottam, azt hittem, csupa irtó szép csajt fogok látni, jó alakkal. Ehhez képest.... Nekem fura, ha egy pali ilyen nőkért fizet. Talán egyikük nézett ki valahogy - egy félprofil kép volt. Azt hiszem, Hajni. De a többi....
  4. 2014. július 3. 19:053.
    Ez számomra sem egy követendő életforma, de szerintem nem ártanak senkinek, ezért - főleg ezután a feltáró cikk után - én nem szólnám le őket ilyen kategórikusan, hogy "Akkor is undorítóak!" - mintha nem is olvasta volna el a cikket, csak ideszúrta a nagyon elmés és tömör véleményét, elnézést, ha tévedek.

    Szerintem azok az undorító foglalkozások, ahol gátlástalan, korrupt
    emberek, másokat hülyének nézve, becsapva és kihasználva alaposan
    megszedik magukat és nagyon jól alszanak. Kurvák mindig voltak és lesznek. Aki hozzájuk megy, önként megy oda. A kurvaságnál sokkal undorítóbb és ártalmasabb a pletyka, a
    sárdobálás, a hazugságok generálása és terjesztése, mások megítélése és leszólása anélkül, hogy igazán ismernénk az életüket és azt, hogy mit miért tesznek.

    Ezek a nők legalább megdolgoznak a pénzükért! Ha egy férfi félre akar lépni, úgyis megteszi valakivel
    előbb-utóbb és a hivatásosak legalább nem szoktak családokat
    szétrombolni. Egy állandósult szeretői viszony szerintem jóval veszélyesebb a családra nézve, mint hébe-hóba egy-két kurva, ha már a pasi semmiképp sem bír magával...


    előzmény:
    annie3.7 (2)
    2014-07-02  22:49
  5. 2014. július 2. 22:492.
    Akkor is undorítóak!

Címlap

top