Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Schobert Norbi szerint Tatár Csilla szexi plus-size modell lehetne - videó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. július 1. 15:30
A téma még mindig ugyanaz: a túlsúlyos hölgyek szépségversenye.

Nők Lapja Café: Schobert Norbi szerint Tatár Csilla szexi plus-size modell lehetne - videó
  1. 2014. július 22. 11:048.
    Szerintem az elmúlt évtizedekben nagyon-nagyon sokat ártott a média a fiataloknak, főleg a nőknek, a testképzavarral küzdőknek, és azoknak is akik amúgy egészséges lelkületüek, és nincs problémájuk.
    És nem csak a cikkek, és a modellek által, hanem minden egyes film, amiben a szereplők - főleg a nők - modell alkatúak, annyira vékonyak, amennyire csak lehet.
    Sajnos manapság már a színésznők, énekesnők - a fiatalok példaképei, és a szem előtt lévő hírességek - állandó látványa egy olyan testképzavarhoz vezetnek, amit senki sem vesz észre, csak egyszerűen kialakul, hiszen állandóan csak egy fajta tipusu nőt látunk, és azt fogjuk a normálisnak érteni, az agyunk azt veszi át, mint normál alkat.

    A kedvenc filmsorozatomban, a Testvérekben nincs egyetlen telt nő sem, sőt mind kifejezetten vékony az édesanyától (Sally Field) kezdve a lányain keresztül (Calista Flokhart, Rachel Griffits) mindenki. Amikor ezt látjuk lépten nyomon, és meglátunk esetleg egy filmet, amelyben egy normál testalkatú nő szerepel, akkor az a nő már nem a normális alkatnak számít, hanem teltnek, kövérnek, hisz előtte már megszoktuk a nagyon vékonyakat.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (6)
    2014-07-22  09:32
  2. Torolt_felhasznalo_979457
    Torolt_felhasznalo_979457
    2014. július 22. 10:217.
    "amit pedig Rékával együtt a gyerekeivel művel, az végképp gyomorforgató"


    Tegnap láttam ezt a FB oldalukon:


    https://hu-hu.facebook.com/photo.php?v=845890978756807&set=vb.125623577450221&type=2&theater


    A kisfia jól fejbeveri, aztán lehülyézi, mindehhez kacagva asszisztálnak a szülei. Érdemes elolvasni a kommenteket is. Ők a minta család, egy csomó ember szerint a követendő példa. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (6)
    2014-07-22  09:32
  3. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2014. július 22. 09:326.
    Én most végigszenvedtem ezt a hét percnyi videót, de végül is nem kövérezte Csillát, a végén mondott egy poént ezzel kapcsolatban, és a nő még hozzá is tette röhögve, hogy na, a holnapi címlap is megvan. Mert hogy pont arról szólt a beszélgetés, hogy kiragadott-kifordított félmondatból hogy csinál a bulvármédia címlapot.

    Én se kedvelem Norbit, mondjuk én főleg azért nem, mert nem tartom kellően intelligensnek a saját műfajához sem, amit pedig Rékával együtt a gyerekeivel művel, az végképp gyomorforgató. Jelen esetben viszont igaza volt abban, hogy hagyományos modell nem lehetne sem a műsorvezető, sem ő, mert sajnos a modellek (és ezt már én teszem hozzá) még mindig olyanok, ami ellen pár éve az azóta már a betegségébe belehalt anorexiás lány küzdött. Ha van rajtuk két deka a vállfaalkaton felül, már kövérezik őket és nem hívják... szó szerint belebetegítenek sok lányt ebbe. És valahogy ez mégsem kap akkora visszhangot, mint a túlsúly elleni küzdelem, pedig súlyosabb baj. Egészséges testalkatúvá lefogyott embert már rengeteget láttam. Anorexiából felgyógyultat még nem sokat... Ha tudjátok, nézzétek meg annak a nőnek a dokumentumfilmjét: Isabelle Caro. A könyvdedikálásán készült vele egy kamerázott beszélgetés. Arról beszél, hogy már szerencsére újra eszik és iszik, reméli, képes lesz később is... de közben, anélkül, hogy ezt észrevenné ő maga, úgy kapja be a gyömölcsléjéből kilógó szívószálat, mintha valami kínzóeszközt kéne a szájába venni... szinte retteg tőle. Látszik a szájizmai rándulásán, hogy ösztönösen beléhasít az érzés: ezzel a frissen facsart korty gyümölcslével most a kövérséget szívom magamba... holott sose volt kövér. Azt hiszem, hogy a kövérség elleni küzdelem minden egyes képviselőjének meg kellene gondolnia, mennyire kétélű is ez a fegyver, amivel hadakoznak. Pláne a fiatal, még kialakulatlan értékrendű korosztály számára küldött üzenet szempontjából.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-07-01  15:30
  4. 2014. július 22. 08:325.
    Nem véletlenül utálják ezt a pasast ennyien. Itt a bizonyíték. Neki mindenkit alázni kell, szurkálni, megjegyzést tenni. Utána meg jön a gusztustalan magyarázkodásával, hogy még a másik érezze pocsékul magát.

    Tatár Csilla egy csodaszép nő, olyan alakkal, amilyen minden nő szeretne lenni.

  5. 2014. július 1. 19:114.
    Kedves Norbi!
    Édesanyád hátsófelét tudnám most említeni kezdésnek. Aki 40 kiló felett van, szerinted már plus- size .
  6. 2014. július 1. 18:053.
    Megítélni valakit ízlés dolga. Szerintem Tatár Csilla csinos, jó alakú, szép arcú hölgy. És nem hinném, hogy Norbi méltatására lenne szüksége. Ökör lenne fogyózni. Nem kövér és kész. És nem akar mindenki modell lenni, meg fitneszlady, meg mit tudom én még mi.
  7. 2014. július 1. 15:302.
    Végül is, nem mindegy, hogy mit mond a Norbi? Az utóbbi időben már annyi ökörséget mondott, hogy már nem is kellene szentelni neki ennyi bulvár cikket. Éppen olyan, mint amikor Alekosz megszólal, vagy levelet ír.

Címlap

top