Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kata főz: bárány húsvétra
2014-05-05 02:081.
Létrehozva: 2014. május 5. 02:08
Húsvétkor kedvelt fogás a bárány, de nagyon nem mindegy, hogyan készítjük el, hogy igazán finom legyen. Angyalosy Kata most mutat egy különösen ízletes receptet.
Nők Lapja Café: Kata főz: bárány húsvétra
Nők Lapja Café: Kata főz: bárány húsvétra
- Rendezés időrendben
-
- Rendezés időrendben
- Bejelentem moderátornak
6 hozzászólás
-
kivi392014. május 5. 12:196.Évek óta így van és még mindig van, aki nem tudja???!!! A cikkekből úgy lesz topik, ha valaki hozzászól. Ha én most találok egy 5 évvel ezelőtti cikket és hozzászólok, akkor az mai topikként fog megnyílni. De ettől még a cikk ősrégi marad.
- előzmény:
- Maja Sager (5)
- 2014-05-05 09:35
-
Maja Sager2014. május 5. 09:355.Az nlc-n meg a mai dátum van????
- előzmény:
- kivi39 (4)
- 2014-05-05 09:30
-
kivi392014. május 5. 09:304.A cikk még húsvét előtt íródott.
- előzmény:
- Maja Sager (3)
- 2014-05-05 09:27
-
Maja Sager2014. május 5. 09:273.Jőgő húsvétra???? Mintha már elmúlt volna az idei.......
-
Dren5852014. május 5. 02:082.Kedves Kata! Nagyon guszta ez a báránysült. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi zsemlemorzsát használsz a fűszeres bundához, mert ez kimaradt a videóból, vagyis én többször is megnéztem, de nem hallottam!?:)