Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kata főz: bárány húsvétra

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. május 5. 02:08
Húsvétkor kedvelt fogás a bárány, de nagyon nem mindegy, hogyan készítjük el, hogy igazán finom legyen. Angyalosy Kata most mutat egy különösen ízletes receptet.


Nők Lapja Café: Kata főz: bárány húsvétra
  1. 2014. május 5. 12:196.
    Évek óta így van és még mindig van, aki nem tudja???!!! A cikkekből úgy lesz topik, ha valaki hozzászól. Ha én most találok egy 5 évvel ezelőtti cikket és hozzászólok, akkor az mai topikként fog megnyílni. De ettől még a cikk ősrégi marad.
    előzmény:
    Maja Sager (5)
    2014-05-05  09:35
  2. 2014. május 5. 09:355.
    Az nlc-n meg a mai dátum van????
    előzmény:
    kivi39 (4)
    2014-05-05  09:30
  3. 2014. május 5. 09:304.
    A cikk még húsvét előtt íródott.
    előzmény:
    Maja Sager (3)
    2014-05-05  09:27
  4. 2014. május 5. 09:273.
    Jőgő húsvétra???? Mintha már elmúlt volna az idei.......
  5. 2014. május 5. 02:082.
    Kedves Kata! Nagyon guszta ez a báránysült. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi zsemlemorzsát használsz a fűszeres bundához, mert ez kimaradt a videóból, vagyis én többször is megnéztem, de nem hallottam!?:)

Címlap

top