Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Legyél óvatos, ha színes körmöket akarsz!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. Április 24. 23:53
Szeretjük a körömlakkot. De nem szeretjük a lakkozással járó macerát. Teszteltük, melyik lakk az, amelyik gyorsan szárad, és szépen is fed.

Nők Lapja Café: Legyél óvatos, ha színes körmöket akarsz!
  1. 2014. Április 30. 14:103.
    Megdöbbentő, hogy egyeseket az foglalkoztat, hogy mennyi idő alatt szárad meg a körömlakk, mintsem az, hogy mennyi vegyi és egyéb káros anyag van ezekben az olcsó (és drága...) lakkokban. Én is használok körömlakkot, és -igaz, időbe telt-, de sok kutakodás után megtaláltam a natur kozmetikumok között a toluol-, formaldehid-, és egyéb vegyszermentes körömlakkot. Ezek is csodaszép színekben kaphatóak, és sokkal nyugodtabban viselem őket, és egyáltalán nem az érdekel, hogy 4 vagy 8 perc alatt szárad meg, hanem az, hogy nem viszek be vegyszert a szervezetembe.
  2. 2014. Április 24. 23:532.
    Miért ilyen xarokkal próbálkoztok? OPI, Catrice, Claire's, H&M, Bourjois, Isadora...stb.-t próbáljátok!

Címlap

top