Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megtörtént a VV6 eddigi legdurvább balhéja

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. Április 19. 13:15
  1. 2014. július 26. 17:4612.
    "A Földön az IQ mennyisége állandó,csak egyre többen osztozunk rajta...!" /Albert Einstein/
  2. 2014. Április 20. 09:2311.
    folyt.köv.
    Szóval ez a legalja, amit két ember művelhet egymással. Egyik a másikat belelovalván, túltenni a másikon a sértegetésben, kontroll nélkül.
    De őszinte megmondó gyerek, szóval ott is gond van idegileg, önző, rátelepedő, kisebbségi érzéssel kűzdő, bár tudta, hogy nem rúghat labdába, de erőlködött, míg bele roppant. Ő is leidiótázta a nőt, az helyett, hogy okos enged .... szamár ... sz..d, nem megint jött az igaz, őszinte megmondásával, amivel nem sokra fogja vinni az életben sem.
    Ócska, mocskos műsor lett, ezt látni az ifjuságnak, korhatár alatt is nézik a gyerekek. Mindkettőt azonnal haza kellett volna, kiebrudalni a villából. Felül kell írni a szabályzatot, ez mocskosabb munka, mintha sallert kevertek volna le egymásnak.
    Ha törvényt lehet módosítani, villaszabályzatot is lehet, na ez kellett n e k t e k szavazók, akik az őszinteségre meg a szexuális pitykére szavaztatok.
    Még az sem kizárt, hogy a nagy őszinte megmondó késsel bemegy, s egyik éjjel letámadja barátnőjét, megmérgezték a többi villalakó hangulatát, ottlétét is.
    Viki, a mocskos játékos, Ő is generál bent mocskos dolgokat, csúnyán, méltatlanul játszik, nem azzal van baj, hogy manipulál, hanem mocskos az ember a játéka ...
    A csatorna hibája is, hogy ennyi mocskot, szemetet megenged ..... szinvonalon aluli, élvezhetetlen, silány a műsor, szar válogatással, ennyire szar még nem volt VV .... műsor
    DE ki kellene írni, hogy jóérzésű, gyenge-idegzetű embereknek nem ajánlott a műsor. Remélem a gyerekeknek ez arra intő példa, hogy hogyan nem szabad játszani, mindenki, ahogy játszik, megmutatkozik a játékában a személyisége, intelligenciája ......
  3. 2014. Április 20. 08:3110.
    Nem nagyon kell forgatókönyv mert Iza sajnos az életben is ilyen alpári, mindenkit csak kihasznál, a kábítószerért mindenre hajlandó. Már biztos elvonási tünetei vannak.
    Úgy látszik őt is erre nevelte az anyja.
    Undorító riherongy!!!
  4. 2014. Április 20. 08:299.
    Ha nem a kizárás lenne a következménye, akár bármelyik is lekeverhetett volna egy sallert a másiknak.
    De a paraszt gyerek sem különb, most, hogy vissza ment, azt hitte csórikám, hogy égig érnek a fák.
    Látszik mennyire hülye volt, hogy elhitte, hogy ez a liba boldoggá teheti.
    Látszott, hogy csak az esti plüssmaci szerepére, pettingjére, agyvizét levezető macikának használta fel.

    Egy ember embersége, jelleme levonható, hogy milyen a játékában, mennyire sportszerű ...
    De kedves beszavazók .... ti is erre voltatok kíváncsiak,
    előre borítékolható volt, egymásnak keresztbe fognak tenni, egyik sem tud semmiben kibontakozni, csak a primitív, egymást szekáló, bántó veszekedések, vitatkozások, a másikat megalázó időtöltés stb.
    Ezzel saját magukat írták ki a VV6-ból.
    A hapsi is idiótázott, női mívoltában elég durván megsértette szerelmét. Még a tisztelet terén neki is van tanulnivalója, bár erre születni kell, semmi gáláns nincs a viselkedésében, követelőző, féltékeny, kisebbségi komplexusban szenved, ha kimegy, pszichológusra lesz szüksége, nos egyik kutya, másik eb. Élvezhetetlen a játék, sötét, igénytelen résztvevőkkel, meg Vikire is kitérve, lehet taktikázni, kell is, de nem ilyen mocskos módon, ahogy Ő tette, de most boldog, mert plüssmacit vigasztalhatja, kárörvendhet, hogy plüssmaci és pancamárija felfalták egymást.

    Szomorú, hogy ezt a fiatalok is látják, akár korhatár alatt is, félelmetesebb volt ez a jelenet, mint egy valódi horrorfilm.

    De még meg van az az érzésem, hogy a nemi vágy erősebb, behódolnak érzéseiknek, aztán újra összehemperegnek.

    Aki ezután ezekre fog szavazni, az sem különb. De úgy látom, ez kell a szavazótábornak,

    De én a fiútól jobban félnék, ő sunyibb, kiszámíthatatlanabb, még azt is el tudom képzelni, hogy alvás közben kárt tesz pancuskájában.

    Gratulálok a csatornának is !!!!!!! Ahogy lehet törvényeket módosítani, itt is lehetne a játékszabályokat felülírni.
  5. 2014. Április 20. 08:298.
    Ez a legdurvább fajtája a vitának, amikor előre megfontolt szándékkal, bántás miatt valaki leköp valakit, az meg visszaköp és egyik sem tud leállni, mindkettő addig mocskoskodott, mert mindkettő arra várt, hogy az utolsó szó az övé legyen.
    Ez a liba meglátásom szerint egy ideggyenge, még azt is megkockáztatom, hogy egy kiszámíthatatlan, önző pszichopata, orvosi kezelésre szorulna újra, korábban már feküdt elmeosztályon, kezelték, látva, nem sok sikerrel, itt olvastam korábban, miért engednek be ilyen állatokat, ezek nem emberek, ez nem nő, nem játékos, nem ember, még egy állatnak is több önuralma van, néha megjárja, ha valaki gyógyszere elgurul, még a mocskos beszédre is néha fátylat lehet borítani, de ez a VV6 vezetőségének a hibája is, ez a köpködés, ez a pszichopata, ködös, agyat elborító mocskos viselkedés, aminek nincs helye a játékban, szabályzatba kellene foglalni, hogy tilos.
    folyt,köv.
  6. 2014. Április 19. 19:017.
    Férgek. Aki ezekről le nem veszi az appos szavazatát, de tüstént gyorsan , az megérdemel egy ilyen családtagot /mondjuk gyereket, férjet, vagy feleséget/ , mint ezek. Mondja már meg nekem valaki, hogy ezek a torzszülöttek egyetlen percig is elhiszik, hogy a néző valamelyiküknek "adja" az álomnyereményt? A régi VV-ket még többé- kevésbé néztem. Ezt is egy ideig, de már hetek óta nem tud érdekelni. Borrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzalom!
  7. 2014. Április 19. 14:096.
    senkinek nem jutott eszébe, hogy kivigye nekik az evőeszköz készletet?
  8. 2014. Április 19. 14:075.
    senkinek nem jutott eszébe, hogy kivigye nekik az evőeszköz készletet?
  9. 2014. Április 19. 13:474.
    Az átok általában visszaszáll arra aki rosszat kíván!
  10. 2014. Április 19. 13:413.
    Krisztián sem egy "matyóhímzés" de Iza egyenesen undorító, alpári rohadt DÖG!!!!
  11. 2014. Április 19. 13:152.
    Durva forgatókönyvet írtak nekik - amit több-kevesebb sikerrel, átéléssel eljátszottak...

Címlap

top